Sign in to follow this  
Followers 0
Guest Daniel Vasilev

Търся съвет при избиране

3 posts in this topic

Възнамерявам да си купувам лаптоп. Мога да бутна до 1200 лв. +- още някои лев. Игри не играя по-мощни от табла и карти в интернет (които биха тръгнали и на калкулатора ми, ако имаше WiFi). Но искам безпроблемно да работят програми като Sony Vegas, After Effects, Photoshop, Dreamweaver... Освен това ще го използвам за филми,а бе като цяло не искам видеото да ми сече. Мерси предварително!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Това http://laptop.bg/laptops-samsung-NP300E5Z_-samsung_np300e5z_NP300E5Z_S02BG_withSSD според мен е най-добрият избор, за лаптоп до 1200 лева щом ще се ползват тежки програми. Вярно не е i7, но i5 пак върши работа. Той си е като минимум за тежки приложения като тези. В комбинация с това SSD машината просто ще лети и ще е доста голяма конкуренция на повечето машини с i7, но с обикновен хард на 5400 оборота. Ето и едни тестове http://news.laptop.bg/revyuta/revyu-na-samsung-ssd-830-i-sravnenie-s-obiknoven-tva-rd-disk/ Според мен ще можеш да изкараш много повече от това SSD стига да настроиш конфигурацията си достатъчно добре.

Ето и едно доста добро видео в което се сравнява с хард на 7200 оборота

Друг вариант е тази Toshiba http://www.laptop.bg/laptops-toshiba-Satellite_L850-toshiba_satellite_l85013r ,но спроед мен ще си по-доволен от Samsung-a.

Този не ти го препоръчвам http://www.laptop.bg/laptops-asus-K55-asus_k55vd_sx069d_ има ужасна видеокарта. По-слаба е от тази на Samsung-a, a вградената HD 4000 в i7-мицата е по-мощна и от двете. :D

Дано съм ти помогнал в избора! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

В тази цена има HP Probook 4540s , вярно, дискът не е SSD, но това не е приоритет в случая. При желание такъв може да се закупи и сложи в последствие, но за сметка на това се взима бизнес клас лаптоп направен за работа, което не е за прнебрегване.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0