Sign in to follow this  
Followers 0
Nikovex

Купих си Lenovo Ideapad Y580!

8 posts in this topic

Здравейте съфорумници бях пускал доста теми отностно Lenovo Ideapd Y580 i Y570 през изминалата година и най накрая си купих Lenovo Y580 няма да публикувам снимки,видеота и т.н. или поне засега защотото лаптопа няма OS но утре или другия ден ще му инсталирам и може би ще направя няколко теста и ще публикувам резултатите тук та пуснах темата за да кажа първи впечатления като за начало лаптопа беще много добре опакован за разлика от чантата му след като извадите лаптопа,адаптера и т.н. ще забележите и диска с драйвери който въобще не очаквах,но те са само за windows 7 32bit\64bit,има и много подробни упътвания за потребителя,гаранцията за безопасно ползване и т.н. след като разгледах латпопа ми се стори много добре,корпусът беше добре направен и въобще всичко беше добре направено,но после забелязах нещо което много ме дразни че остават оптечатаци от пръсти по капака,ако може да кажете как да ги махна ще е супер включих го и проверих в BIOS за характерисиките и го изключих впечетление ми направи подсветката на клавиатурата та това е от мен ако направя тестове ще ги постна :thumbsup:

Share this post


Link to post
Share on other sites

С някаква памучна кърпа.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Кой е по-добър от този лаптоп Lenovo Y580 и Dell N5110? И двата модела, които съм харесал са с i7, 8/16 GB памет и 1 TB диск. Относно видео картата на Y580 определено е по-добра. Много се колебая кой от двата да си взема, въпреки че Lenovo-то ми допада повече. И все пак Dell са си Dell... Помощ, приятели!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

И Леновото си е Леново !Ако незнаеш Леново са IBM но някви дръпнати ги купеха :D и мисля че качеството пак е на добро ниво.Също така процесора на Dell-a не е ivy bridge и е по слаб от на леновото :) Според мен Леновото си заслужава много повече :)

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Със сигурност Lenovo е по-добрия избор. Dell не са това което бяха навремето.Dell-a си е Dell.... Както Nokia си е Nokia ,но Nokia вече не е така надеждна и качествена.Не робувайте на марки , а на текущите класации.В момента Lenovo е номер 1.Догодина може да не са , но сега са върхът.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Взех си Леново Y580 За сега съм доста доволен но има малки детайли които ме дразнят например номера с двете видеокарти които създават проблеми за някои програми. Като цяло лаптопа е 9,5 от 10 . Ако някой разбира повече може ли да ми каже как да си нарпавя процероса на 3,4 понеже ми показва че е 2,4 ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Новите процесори на intel от серията i core имат свойството наречено turbo boost т.е. когато се натоварва процесора сам си увеличвава волтажа мисля(ако не се бърка) което му увеличава и честотата.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0