Sign in to follow this  
Followers 0
anubis.stz@gmail.com

Още един измамник...

1 post in this topic

Искам да предупредя всички участници във форума за поредния мошеник, който "продава" във форума. Става въпрос за участник с никнейм: insp от Търговище с GSM: 0878506848. Преди около месец ми попадна обява в която същият господин продаваше нетбук ASUS EEE PC 1008HA, като по неговите думи единственият проблем беше че е без зарядно. След получаването на нетбука установих, че същият не работи дори при включването с оригинално зарядно. При отварянето на нетбука се установи, че същият е разглобяван и събран отново с единствената цел да бъде продаден – липсваха каквито и да е болтове за захващане на дъното към корпуса, буксата за зареждане беше разпоена и харддиска не работеше. Опитах да се свържа с горепосочения господин и да му обясня ситуацията, но той не отговаряше нито на телефона посочен в обявата нито на личните съобщения които му изпращах тук.

Както и да е... благодарение на познанията ми по хардуер и частите които закупих от потребители на този форум, нетбука вече работи нормално.

Сега виждам, че този потребител има нова обява за продажба на 3G модем ZTE MF190 публикувана в сайта на 01.02.2012. Внимавайте да не изгорите като мен!!!

Edited by brobg
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0