Sign in to follow this  
Followers 0
anatem

мошеници

12 posts in this topic

Здравейте

Наскоро и аз изгорях от един мошеник, който пуска обяви постоянно във форума- и това е METALLO...

Поръчах си от него лаптоп, който според неговите думи е в отлично състояние- нищо подобно от обясненията му не се оказаха истина (лаптопа дори не можа да се включи при условие, че уж работи отлично).

Има съвсем законна възможност, която може да бъде използвана срещу такива мошеници и измамници: поръчвате си от тях (мошениците и измамниците) някаква стока чрез куриерска фирма, и просто не я купувате- това е една възможност да се смачкат такива като тях (и освен минималните парични загуби- те ще усетят какво означава да постъпваш некоректно).

Поздрави

Edited by anatem

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://metallo-lapto...php?cat=contact Техниката предлагана на сайта е втора употреба

Сайтът предславлява каталог и не се извършват онлайн продажби, нито се сключва договор от разстояние

Приемат се основателни рекламации в едноседмичен срок, след покупката

Основателни са рекламациите, свързани с технически неизправности или сериозно разминаване в описанието на продукта

При констатирана неизправност, се извършва ремонт за наша сметка или продуктът се заменя!

...направете си изводи сами за човека който нищо конкретно не посочва и дори не се е обадил,лаптопите ги пускам със опция тест,така че това което пише са долни клевети!телефона му го разбрах след като ме върза с пратка,- 0888637354,ползва го за измами,и после го изключва, пазете се от този мошенник!

Edited by METALL0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Е няма такава наглост просто...

С такива като този METALLO не може да се води какъвто и да е разговор- дори и не ме изслуша, когато говорих с него по телефона, а най- нагло ми затвори и повече не можах да се свържа с него.

Описанието, което ми беше дал за лаптопа не отговаря на истината- какво повече може да се коментира ?

METALLO или Иво, ти си един подлец, който лъже хората- но само по веднъж.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Тази Балканска злоба няма край!!! - нямам думи - не знам кой е мошенник и кой не е, но в едно съм сигурен - това не е начин да се справиш с конкуренцията ако е така разбира се :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

да може би затова имам толкова продажби..,просто разгледай темите,а ти в момента си с поредния си фалшив профил, и за какво описание, което не отговаря говорим след като никога не съм пратил пратка без опция тест,просто си личи отвсякъде некоректноста ти,прекалено плоски са ти лъжите-нищо конкретно не се споменава!roshko,anatem..многото от фалшивите ти профили, и защо не кажеш, че не исках да ти продам лаптоп заради некоректноста ти и затова почна да си измисляш и да ме клеветиш ,в момента телефоните ти с които правиш гадните си номера са изключени,а моят не е, това говори достатъчно за теб ,Марио... !Tи си един долен човек ,който се мисли, че е недосагаем като се укрива зад разни фалшиви имена и профили,спокойно мога да кажа пред всички тук ,че ако наистина има и дума вярно от това което си написал съм готов да поема всичките разходи и да въстановя пълната сума ,аз не съм за един ден тук ..

Edited by METALL0

Share this post


Link to post
Share on other sites

anatem,

METALL0,

Явно е, че има некоректен в случая, но не става въобще ясно кой от двама ви е той! А щом държите тук да не сте за един ден, редно е да представите случая в подробности и с факти, а и не виждам защо да не напишете и номерата на мобилните си телефони и истинските си имена, щом твърдите, че сте ужасно коректни и т.н.! Като се нападате и плюете тук с общи приказки и епитети с нищо не доказвате кой е коректен и кой лъже! И при това положение аз лично ще избягвам и двама ви ,когато търсяда купя или продам нещо.....

Edited by bjdbjd

Share this post


Link to post
Share on other sites

Приятелю моят телефон е написан под всичките ми обяви ,имам над 1300 поста и не се крия от никой,всичките, който ме плюха с цел нелоялна конкуренция ,като Мишо Антов сега а в най-черните списъци!Времето показа кой остана на пазара!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Интересно... защо ми говориш със злоба и с този тон?? Нима 1300 поста са желязно доказателство, че не си бил некоректен в този случай?? И трябва да съм бил и аз във форума от първите ти постове и продажби още ли, за да знам какви са те?? Или трябва да ги прочета всичките и чак тогава да имам шанса да си правя изводи? Или не е верно, че е типично балканска и българска черта да пнаправи човек име и после да мързелува и да мами клиентите си и после да се позовова на миналото си и да тръби, че купувача е невеж, злонамерен или е от конкуренцията ;) ? Или клиентите, които ти вярват вече, са ти достатъчни и не ти пука за такива като мен, дето не те знаят? Ако е така - кажи го ясно, ако не е така - защо изхаби енергия и време да се позоваваш на миналата си репутация само, а за същото време и постове тук просто не изложи конкретика и факти по случая, за да можем, ние дето не те знаем, да си направим правилен извод? А ти... тръгна да ме нападаш ?? Защо??....Ето така разсъждавам аз и предполагам и много други тук , които може да са ти потенциални клиенти , нали? Е? Така ли ги убеждаваш кой си и какъв си ??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kъде видя злобен тон,аз те нарекох приятел,явно страдаш от мания за преследване като чета какви ги пишеш,и каkва енергия хабя след като ти отговорих конкретно и ясно с две думи ,ти си този който си търсиш повод в момента да се заяждаш,достатъчно беше да прочетеш нелепото и неконкретизирано оплакване и ако имаше малко комбинативна мисъл, нямаше да се впускаш в речи за балканския синдром!елементарно,да снима товарителницата с която е получил лаптопа,ако е изгубил в еконт ще му извадят нова данните се пазят,но понеже всичко е една долна лъжа това съм убеден че няма как да стане! :excl:

Edited by METALL0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Какви мании, какви преследвания пък те подгониха?? Обръщението ти е пределно ясно какво означава и в никой случай не беше приятелско и добронамерено! Конкретно и ясно с две думи ли?? Кое е конкретно и ясно, кажи го моля, цитирай го пак? ФАКТ е , че конкретно и ясно нито веднъж в тази тема не си отговорил! И аз се обърнах и към двама ви и то ПРИНЦИПНО, не помниш ли?? Продължавай в същия дух да се правиш на умряла лисица и ще стигнеш далече умнико! Лично за мен вече си кристално ясен и даже подарък не бих взел от теб!

Share this post


Link to post
Share on other sites

въпрос на избор,стотиците които купуват не са на това мнение,явно си от тези които не четат внимателно, а търсят самo интриги тук,нямам какво да ти споделя повече лек ден! :)http://forum.laptop.bg/index.php?app=core&module=search&do=user_activity&mid=8015

Edited by METALL0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ама то си беше ясно от самото начало , че НЯМАШ КАКВО СЪЩЕСТВЕНО, КОНКРЕТНО И ФАКТОЛОГИЧЕСКИ да кажеш за конктетния случай ( или не искаш да ги кажеш де..), но защо чак сега си го признаваш ;)

Потвърждаваш и това, че се опитваш да градиш доверие към теб само на думите си, самореламата си, хилядите си постове тук ( огромна част от които са ъпване на теми, а голяма част - празнословие за самореклама - от рода на химерните "...стотиците които купуват...", което страшно ми прилича на един твой колега и кумир може би, който казва "....излекувал съм милиони хора по света..." :acute:

Edited by bjdbjd

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0