Posted January 9, 2012 · Report post Здравейте !!!! Преди 2години и 8 месеца си закупих въпросния АSUS АP -129 . Карах с него почти 2 години , като и гаранцията беше толкова. Малко преди да изтече тя , т.е през април 2011 се появи проблем с пантите закрепващи монитора. Монитора се бе разхлабил , клатеше се докато един ден не се счупиха пантите. Отнесох го на мястото откъдето го бях купил. Оттам го пратиха в София в MOST COMPUTERS. Оправиха го уж , докато преди 4 дни не се появи пак същия проблем и при опит да го затворя лявата панта просто изпука и се счупи. Отново същия проблем . Преди това бяха сменяли и пантите и капака докато беше в гаранция. Сега ми казаха от магазина , че трябва да дам 80 лв за смяна на капачки и панти... Така и не се реших и от магазина отново го пращат сега в София за да ми кажат дали ще има и други части за смяна. Уморих се да го нося по ремонти. Не знам какво да правя.. Преди да се счупят повторно пантите го носих и за затварящия механизъм.. , харда му е сменяван в гаранция... въобще ми писна. Искам да знам дали някой е имал подобен проблем с пантите на модела или като цяло за АСУС. Дайте съвет какво да правя , защото не ми се ръсят чанта пари , без да съм сигурен , че няма пак да излезе нещо . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 10, 2012 · Report post Пантите са 8 долара още 20 за доставак и си ги сменяш сам... Поразрови се в гугъл Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 18, 2012 · Report post Благодаря все пак . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 5, 2012 (edited) · Report post И аз също имам такъв проблем, едната панта е счупена, също така и капачки ще ми трябват. Пантите намерих за 31 лв отhttp://www.shopmania.bg/aksiesoari-za-portativni-kompiutri/p-panti-za-asus-f3-m51-x53-x56-z53-pro31-series-hinges-4663286 , но нещо не мога да намеря капачки за този модел. Откъде мога да намеря? Ако се обърна към сервиз на Асус, ще ми излезне ли поскъпо? Edited February 5, 2012 by dimitrova_k Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 5, 2012 (edited) · Report post И аз също имам такъв проблем, едната панта е счупена, също така и капачки ще ми трябват. Пантите намерих за 31 лв отhttp://www.shopmania.bg/aksiesoari-za-portativni-kompiutri/p-panti-za-asus-f3-m51-x53-x56-z53-pro31-series-hinges-4663286 , но нещо не мога да намеря капачки за този модел. Откъде мога да намеря? Ако се обърна към сервиз на Асус, ще ми излезне ли поскъпо? Мога да помогна с капачки над/за пантите - 0895 731211 Edited February 5, 2012 by mr_spirit Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 6, 2012 · Report post Мога да предложа употребявани панти за M51 Ако си от Варна мога да предложа и смяна Quote Share this post Link to post Share on other sites