Posted December 11, 2011 · Report post Какво мислите за новия таблет на Amazon: kindle fire? Аз имах удоволствието да си го закупя (живея в САЩ) и да го използвам и за сега съм много доволен! Направих му едно видео ревю, което може да гледате тук: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 11, 2011 · Report post То хубаво да се прави реклама (макар че в чужд форум не е много хубаво), ама пък и да се правите че е ревю като всъщност си е реклама на модела и на фирмата чрез която да се внесе... тъжно. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 11, 2011 · Report post Ревюто си е ревю, всичко което казвам е истина. Аз наистина си го купих и го имам този таблет. Няма значение дали се прави реклама и на нещо друго, това вече е световна практика. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 12, 2011 · Report post Много ни се иска и ние да продаваме Amazon Kindle Fire. Може ли само да попитаме това което и нашите клиенти ни питат 1. Фактура може ли да има, това което предлагате. 2. Кой се грижи за сервиза в България, ами ако има изгорели пиксели. Идеята ми е че и на нас ни се иска да предлагаме продуктите които всички искат, но трябва да се ясни как се процедира по точка 1 и 2. Поздрави Ники Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 12, 2011 (edited) · Report post Ако искате да работим съвместно, моля напишете имейл на Деливъри Шоп на: [email protected] Там може да зададете същите въпроси, аз повече се занимавам с промоцията на направеното видео ревю. Edited December 12, 2011 by distributorusa Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 15, 2011 · Report post а аз си вкарах таблет с 1.3 гхз процесор 1гб рам 8 гб хдд с андроид 2.2 за 60$ парчето с кожена калъвка и юсб клавиатура .. чакам ги всеки момент ще взема и аз да им направя едно ревю... От фабриката в китай ми потвърдиха че при покупка на над 50 бройки ще ги брандират с мое лого бесплатно.... Quote Share this post Link to post Share on other sites