Sign in to follow this  
Followers 0
Guest

Пазете се от този измамник!-theencore!

3 posts in this topic

Продава абсолютно негодни хардове и части,0889459670 му е номера,след като ви пробута нещо започва да се крие и не вдига телефона,подлец и дребен измамник от ИИумен!

Share this post


Link to post
Share on other sites

отговор към днешна дата: 04.11.2011 ,

Колега "stronges" или поредната регистрация на "METALLO"

със въпросния колега METALLO се бяхме разбрали да пратя 2бр. хдд за лаптоп SATA като предварително се пазареше и за цената.

пратих му ги изрично с опция за преглед и тест! разбира се да може да ги пробва , хардовете бяха взети и по късно въпросния колега ми звъни и заявява че неставали или че имало някакъв проблем , стана ми странно защото до момента не съм имал проблеми със частите или хардуера който съм продавал и му казах да ми ги върне. На следващия ден нито смс нито вест от еконт но все пак отидох да видя какво става , пратката си беше във офиса но БЕЗ опция за преглед (пратена наново) и съответно не това което съм пратил ..

а на въпросния телефон няма кой да отговори , изгубен е на 02 ноември в автобус , до края на тази или следващата седмица си го очаквам .

Има цяла тема за въпросния метален и неговите регистрации , ВНИМАВАЙТЕ "колегата" е изключително некоректен !!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

измамник подъл,защо топиш други хора,изгубил си телефона хахаха,и двата харда клопат и нищо не става от тях ,върни ми парите иначе лошо ти се пише обещавам ти,няма да ги прежаля тези пари селски хитрецо!!!пратката ти я върнах за моя сметка,пощенската пратка няма тест,но ти се криеш,ако се беше обадил щях да ти разреша преглед ,мислех че си коректен,можеше спокойно да звъннеш и да си прегледаш боклуците, които ми испрати и които знаеш добре, че няма как да тествам за 15 мин в еконт!

Edited by stronges

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0