Sign in to follow this  
Followers 0
jan93

Проблем със Компютъра

4 posts in this topic

Здравейте ,имам Лаптоп на ASRock от години и нещо.Когато си го взех четъх във интернета,че не трябва да работи със батерия ,и така извадих батерията и година и нещо си бръмчах без нея,само на ток.И така във от както взех лаптопа,живея във Кипър и скоро имаше проблем гръмнаха някакви глупости тука и мeсец и нещо,тока спираше по 2 - 3 пъти на ден,и компютъра само се изключваше месец и нещо всеки ден. И от вече 2 седмици имам следния проблем.Когато натискам копчето за включване не иска да тръгне,и така първо трябваше да го натискам по 5 на пъти за да се включи , после по 10 после по 20 .... и сега едвам ,едвамммм тръгна. 1 час го чаках и го помпах през 5 минути, и се включи и мисля че това му е последното включване ;( и за това искам да се посаветвам със някой от вас,какво мога да направя и от къде може да е проблема.Лаптопа попринципно работи по цял ден само вечер го спирам и така... Незнам от какво може да е проблема но се надявам наистина някой да ми обърне внимание и да ме посъветва нещо.

П.С - Не съм сигурен че този проблем е от това че спираше тока всеки ден,или пък е от жегата,незнам.

Благодаря предварително

Share this post


Link to post
Share on other sites

Еми,първо е хубаво да си вземеш поставка за охлаждане.2-ро,имал съм същия проблем,наложи се да си купя ново зарядно.Друго незнам какво може да е.Посъветвай се с хората на Хардуер бг.Ходи там -> ЦЪК за Техници!

Share this post


Link to post
Share on other sites

И аз имам подобрен проблем при старт копчето.

Виж като го натиснеш си мести пръста на ляво-дясно

напред-назад!!!При моя действа.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Може да е от самото копче ... но вероятноста е по-малка имайки в предвид че проблемите са се появили след токовите удъри нали така ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0