Sign in to follow this  
Followers 0
inna02

asus X56T много слаба безжична връзка

11 posts in this topic

Отскоро съм с тази машина ,но ми прави впечатление слабата връзка !

Дали не се дължи на кофти драйвери,или е другаде проблема?

На два метра от рутера съм със слаба връзка ,а да не говориме за другата стая :angry:

някакви идеи?

Рутера ми е asus WL530-g

Благодарна съм на всички за отговор!

Share this post


Link to post
Share on other sites

:blush200: никой ли няма подобен проблем!

Само на мен ли ми е кофти връзката?

Asus X56TR-AP071 е лаптопа ,а драйвери от диска който ми продадоха с лаптопа.

Рутера е Асус WL-530gV2 настроен от интернет доставчика.

Някой да каже защо само на 5 метра вече нямам връзка :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Мисля си че е от рутера, хубаво е да пробваш с друг или най добре отиди някъде където има безжична връзка и пробвай там как е.

Поздрави

Ники

Share this post


Link to post
Share on other sites
Мисля си че е от рутера, хубаво е да пробваш с друг или най добре отиди някъде където има безжична връзка и пробвай там как е.

Поздрави

Ники

Пробвах с друг рутер ,но ефекта е същия :(

Вероятно е от драйвера ,но не зная кой да сложа!

Не е нормална тая работа,да не прави връзка само на 4-5 метра от рутера!

ако някой се сеща за решение моля да сподели,иначе се обезмисля мобилноста на лаптопа :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Предлагам ти да си преинсталираш драйверите за wirelessа.

Обади се на сервиза и им обясни за проблема.

Пиши ни какво се случва.

Поздрави

Ники

Share this post


Link to post
Share on other sites

Проблема е наистина в драйвера,но в момента в сервиза не могат да ми помогнат!

Ако някой има по-актуална версия на драйвера ,моля помогнете!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Моля , ако има някой със същия лаптоп, да ми прати драйвера на Wireless,за да пробвам

:drinks:

[email protected]

Share this post


Link to post
Share on other sites

изглежда не си само ти.

днес се сдобих с ASUS X59SL и при мен е така.

Отначало, като сканира за мрежи намира 5-6 и след като му дам да се свърже с моята или друга, сигнала пада с 1/2, интернет има - може индикцията за силата да лъже.

Отдолу на стикера пише, че модела на Wi-fi-то е Atheros AR5B91 802.11n, a си разпознава драйвери на Atheros AR928X.

Edited by gicho

Share this post


Link to post
Share on other sites

незнам какво е draft N - на чипа пише :

АR9281-AL1E

NH4925.00C

0829

a на сткера:

Atheros AR5B91

802.11n

на Vista Ultimate съм. посочения драйвер е за XP.

В раздел продава части намерих PCIе Wi-fi Intel 802.11a/b/g и ако я сменя ще се опрявят ли нещата?

Edited by gicho

Share this post


Link to post
Share on other sites
незнам какво е draft N - на чипа пише :

АR9281-AL1E

NH4925.00C

0829

a на сткера:

Atheros AR5B91

802.11n

на Vista Ultimate съм.

В раздел продава части намерих PCIе Wi-fi Intel 802.11a/b/g и ако я сменя ще се опрявят ли нещата?

Може би, но трябва да опитате.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0