Posted March 4, 2009 · Report post Отскоро съм с тази машина ,но ми прави впечатление слабата връзка ! Дали не се дължи на кофти драйвери,или е другаде проблема? На два метра от рутера съм със слаба връзка ,а да не говориме за другата стая някакви идеи? Рутера ми е asus WL530-g Благодарна съм на всички за отговор! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 5, 2009 · Report post :blush200: никой ли няма подобен проблем! Само на мен ли ми е кофти връзката? Asus X56TR-AP071 е лаптопа ,а драйвери от диска който ми продадоха с лаптопа. Рутера е Асус WL-530gV2 настроен от интернет доставчика. Някой да каже защо само на 5 метра вече нямам връзка Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 5, 2009 · Report post Мисля си че е от рутера, хубаво е да пробваш с друг или най добре отиди някъде където има безжична връзка и пробвай там как е. Поздрави Ники Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 6, 2009 · Report post Мисля си че е от рутера, хубаво е да пробваш с друг или най добре отиди някъде където има безжична връзка и пробвай там как е. Поздрави Ники Пробвах с друг рутер ,но ефекта е същия Вероятно е от драйвера ,но не зная кой да сложа! Не е нормална тая работа,да не прави връзка само на 4-5 метра от рутера! ако някой се сеща за решение моля да сподели,иначе се обезмисля мобилноста на лаптопа Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 6, 2009 · Report post Предлагам ти да си преинсталираш драйверите за wirelessа. Обади се на сервиза и им обясни за проблема. Пиши ни какво се случва. Поздрави Ники Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2009 · Report post Проблема е наистина в драйвера,но в момента в сервиза не могат да ми помогнат! Ако някой има по-актуална версия на драйвера ,моля помогнете! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 8, 2009 · Report post Моля , ако има някой със същия лаптоп, да ми прати драйвера на Wireless,за да пробвам [email protected] Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 1, 2009 (edited) · Report post изглежда не си само ти. днес се сдобих с ASUS X59SL и при мен е така. Отначало, като сканира за мрежи намира 5-6 и след като му дам да се свърже с моята или друга, сигнала пада с 1/2, интернет има - може индикцията за силата да лъже. Отдолу на стикера пише, че модела на Wi-fi-то е Atheros AR5B91 802.11n, a си разпознава драйвери на Atheros AR928X. Edited April 2, 2009 by gicho Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 2, 2009 · Report post Безжичната карта на лаптопа само draft N ли ви е? С този драйвър опитахте ли: http://www.atheros.cz/download.php?atheros...91&system=2 ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 2, 2009 (edited) · Report post незнам какво е draft N - на чипа пише : АR9281-AL1E NH4925.00C 0829 a на сткера: Atheros AR5B91 802.11n на Vista Ultimate съм. посочения драйвер е за XP. В раздел продава части намерих PCIе Wi-fi Intel 802.11a/b/g и ако я сменя ще се опрявят ли нещата? Edited April 2, 2009 by gicho Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 2, 2009 · Report post незнам какво е draft N - на чипа пише : АR9281-AL1E NH4925.00C 0829 a на сткера: Atheros AR5B91 802.11n на Vista Ultimate съм. В раздел продава части намерих PCIе Wi-fi Intel 802.11a/b/g и ако я сменя ще се опрявят ли нещата? Може би, но трябва да опитате. Quote Share this post Link to post Share on other sites