daemia

Зарядно за кола?

4 posts in this topic

Здравейте!

Унтересува ме какво зарядно трябва да си закупя за автомобил за лаптопа ми. Всъщност ми трябва за дълго пътуване с автобус, предполагам не е от значение, като се надявам да ми дават да го зареждам отвреме навреме:). Моделът е lenovo w500. Не знам точно какви параметри трябва да ви спомена.На зарядното пише, че е 90w 20v. Мерси предварително!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Аз лично ви препоръчвам такъв тип захранване: http://laptop.bg/adapters-hama-%D0%B8%D0%BD%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%BE%D1%80_%D0%B7%D0%B0_%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0_hama_HAMA_89299

С него може да зареждате всякакъв вид електронно устройство - телефон, лаптоп, камера, стига да носите с вас оригиналното му захранване. Няма нужда от различни накрайници.

Мисля, че има налично и подобно захранване на Targus, чиято цена е по-ниска. Belkin преди внасяха подобни захранвания на цена 49 лв.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Аз също много благодаря ! Това ще е много полезно за баща ми по време на дългите пътувания. Искам само да попитам дали ще има голаяма разлика в качеството на по-евтиното предложение ??? Някой да има мнение по въпроса ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...