Sign in to follow this  
Followers 0
manolito

Още един опарен от "МЕТАЛНИЯТ"

6 posts in this topic

Искам да напиша и аз няколко реда за "Металният" пич дето е с 10-на ника до колкото разбирам (СТАВА ВЪПРОС ЗА ПЛЕВЕНСКИЯТ КАПУТ). чудя се на тия които го защитават....щом е коректен търговец защо си сменя имената толкова често!? Та значи купих си от него едно перфектно по неговите думи лаптопче lenovo 7757, на което му беше уж потънало от едната страна само бутончето за паузата. Получих си машинката с куриер и след отварянето още се оказа че бутона е съвсем откачен от клавиатурата а и му липсваха държачите (бил е наместен само за снимката в обявата). Поръчах си нова клавиатура и ми я смениха в сервиз за 60лв. с труда. И тъкмо се зарадвах на новото си лаптопче на което успях да изгледам само един филм и той предаде богу дух :( Занесох го пак в сервиз и се оказа че дъното му се е скапало и че е мокрен лаптопа преди време, че даже имаше и интервенции по него с поялник в гаражни условия (видях с очите си). Обадих се на продавача (тоя метален ли е или какъв си там вече не му знам ника), и той ми заяви че в сервизите били некадърници и че не е виновен той че съм го носил да го "ровят" в сервиз. Естествено не ми прие никаква рекламация и най нагло ми заяви че единственото което може да направи за мен е да ми направи по сериозна отстъпка от около 70лв ако си избера някой друг лаптоп от неговите обяви. Щял съм да взема много повече пари ако си го продам на части (по негови сметки около 500лв.)!!! Ако е така какво му пречеше да ми го замени тоя скапаният лаптоп с някой друг дори и по слаб и по ефтин а той да си го продаде на части? За мен тоя ЦЪРВУЛ ПЛЕВЕНСКИЯТ е супер мошенник!!! Не се лъжете да купувате от него НИЩО!!!

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Искам да напиша и аз няколко реда за "Металният" пич дето е с 10-на ника до колкото разбирам (СТАВА ВЪПРОС ЗА ПЛЕВЕНСКИЯТ КАПУТ). Чудя се на тия които го защитават....щом е коректен търговец защо си сменя имената толкова често!? Та значи купих си от него едно перфектно по неговите думи лаптопче lenovo 7757, на което му беше уж потънало от едната страна само бутончето за паузата. Получих си машинката с куриер и след отварянето още се оказа че бутона е съвсем откачен от клавиатурата а и му липсваха държачите (бил е наместен само за снимката в обявата). Поръчах си нова клавиатура и ми я смениха в сервиз за 60лв. с труда. И тъкмо се зарадвах на новото си лаптопче на което успях да изгледам само един филм и той предаде богу дух :( Занесох го пак в сервиз и се оказа че дъното му се е скапало и че е мокрен лаптопа преди време, че даже имаше и интервенции по него с поялник в гаражни условия (видях с очите си). Обадих се на продавача (тоя метален ли е или какъв си там вече не му знам ника), и той ми заяви че в сервизите били некадърници и че не е виновен той че съм го носил да го "ровят" в сервиз. Естествено не ми прие никаква рекламация и най нагло ми заяви че единственото което може да направи за мен е да ми направи по сериозна отстъпка от около 70лв ако си избера някой друг лаптоп от неговите обяви. Щял съм да взема много повече пари ако си го продам на части (по негови сметки около 500лв.)!!! Ако е така какво му пречеше да ми го замени тоя скапаният лаптоп с някой друг дори и по слаб и по ефтин а той да си го продаде на части? За мен тоя ЦЪРВУЛ ПЛЕВЕНСКИЯТ е супер мошенник!!! Не се лъжете да купувате от него НИЩО!!!

след 2 месеца ползване си гледал само едно двд???,и кава гаранция искаш след като си го взел на една трета от цената му,на никой не съм отказвал сервиз, но ти ми казваш че си го носил при разни ,,компететни ''майстори ,които сигурно са се учили на него, за да не могат да го оправят!искаш доживотна гаранция за втора употреба ли???

след 2 месеца ползване си гледал само едно двд???,и кава гаранция искаш след като си го взел на една трета от цената му,на никой не съм отказвал сервиз, но ти ми казваш че си го носил при разни ,,компететни ''майстори ,които сигурно са се учили на него, за да не могат да го оправят!искаш доживотна гаранция за втора употреба ли???

и интересно защо не се обади веднага а обикаляш сервизите,най- вероятно сам си си го прецакал,като съдя по обидите и държанието ти тук! Edited by METALL0
2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Приятелю, първо не е след два месеца ползване а само 20дни в които е стоял само(мога да ти покажа товарителницата от Еконт),второ ако си запознат в сервизите в русе ще ти кажа веднага кой е сервиза и даже кой е ("пишман майстора"в който сервиз има инфрачервена станция за запояване) щото и той продава тук като теб лаптопи!!! Второ ако си забравил ми го прати с хвърчащ бутон спейс и чаках 10дни доставка на нова клавиатура в което време машинката си стоя в нас на топло....все пак си имам и настолен който ползвам. Относно обидите към теб те са на основа държанието ти по телефона като ти се обадих. Много добре ме успокои че на части съм щял да взема даже много повече...към 500лв :D ...смешник. Като е така дай ми ти 300лв а останалата печалба си я прибери, или ако беше коректен търговец можеше да ми предложиш друг дори и по ефтин за тоя а ти си го оправяй както искаш. Относно мокренето на лаптопа не мислиш ли че едно старо мокрене ще се различава от прясно???.....какво ще кажеш за ръждата под дъното....или и тя става за 20дни??? Не ти се обадих веднага след повредата защото не съм и очаквал нещо по различно от последното което ми каза...да пия една студена вода!? И като послеслов мога да те посъветвам като внасяш боклуците на западна европа, поне се дръж малко като европеец и най вече като човек!!!

Edited by manolito
2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Приятелю, първо не е след два месеца ползване а само 20дни в които е стоял само(мога да ти покажа товарителницата от Еконт),второ ако си запознат в сервизите в русе ще ти кажа веднага кой е сервиза и даже кой е "пишман майстора" щото и той продава тук като теб лаптопи!!! Второ ако си забравил ми го прати с хвърчащ бутон спейс и чаках 10дни доставка на нова клавиатура в което време машинката си стоя в нас на топло....все пак си имам и настолен който ползвам. Относно обидите към теб те са на основа държанието ти по телефона като ти се обадих. Много добре ме успокои че на части съм щял да взема даже много повече...към 500лв :D ...смешник. Като е така дай ми ти 300лв а останалата печалба си я прибери, или ако беше коректен търговец можеше да ми предложиш друг дори и по ефтин за тоя а ти си го оправяй както искаш. Относно мокренето на лаптопа не мислиш ли че едно старо мокрене ще се различава от прясно???.....какво ще кажеш за ръждата под дъното....или и тя става за 20дни??? Не ти се обадих веднага след повредата защото не съм и очаквал нещо по различно от последното което ми каза...да пия една студена вода!?

приятелю пуснах ти го с опция тест ,не съм те карал насила да го вземаш,и гаранция не давам за тази цена,пиши глупости колкото искаш, и го върни на великия майстор който ти го е разсипал и се чуди как да те излъже!

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Приключвам спора с теб и се надявам с тези мои постове да предпазя някои бъдещи твои клиенти от подобни неприятни случки!

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Между другото, метален капут, латопът е носен при мен и да ти кажа вътрешната част на долния корпус е РЪЖДЯСАЛА и има осрано като яйца на ХЛЕБАРКИ навсякъде. Аз такава мизерия и откровна измама не съм виждал. Все бях чувал че си топ боклук, но чак пък толкова... Такива мухтари като теб серът на целия бранш.

12 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0