Posted January 26, 2009 · Report post Здравейте, имам горе посочения лаптоп и имам проблем с камерата . Не мога да инсталирам драйверите и.Операционната система е Windows XP драйверите ги изтеглих от сайта на асус. Обаче проблема е малко странен дори и след инсталацията на windowsa камерата не се вижда като устройство в device managera , моля ви дайте съвети от какво може да е. p.s. лаптопа преди беше с виста и там си работеше камерата но ми се иска да работи с xp. Благодаря на всички отзовали се предварително. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 27, 2009 · Report post moje6 li da mi dade6 direkten link kam draiverite za XP?A ti probvai http://laptop-notebooks-drivers.com/asus-l...vers/asus-x50z/ Tuka sa6to ima draiveri. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 27, 2009 · Report post http://support.asus.com/faq/faq.aspx аз си ги тегля от тук избирам първо notebook , в средата серията X50 Series и отдоло модела X50Z давам Search и после избирам за операционната система Windows XP и излизат всички възможни. С моя все още не мога да се справя така че приемам мнения.Това е снимка на инсталираните устроиства към момента и ясно се вижда че нямам за камера устройство.Как мога да го изкарам като устройство и после да инстална драйверите.Дали ще стане от control panel -> add hardware ама пусто пък не знам модела на камерата. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 27, 2009 · Report post Ами аз имам същия лаптоп и аз съм с ХП обаче нямам пролбем с камерата драйварите са от оригналния саит на асус ама аз имам проблем с драйварите на блутуда като ги инсталвам ми изписва че нямам блутут :С незнам защо дали е от драйварите Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 27, 2009 (edited) · Report post Ами аз имам същия лаптоп и аз съм с ХП обаче нямам пролбем с камерата драйварите са от оригналния саит на асус ама аз имам проблем с драйварите на блутуда като ги инсталвам ми изписва че нямам блутут :С незнам защо дали е от драйварите Всичко е от ХП-то, просто тези лаптопи са направени да работят на Виста. Интересно ми е след като излезе и новия Лун пълната версия дали тогава ще се коментира за вистата че това не тръгвало онова не тръгвало. Успех със дриверите на Топ4о аз само давам мнение, не се заяждам и не оплювам много ХП-то. Edited February 27, 2009 by Y2K Quote Share this post Link to post Share on other sites