Sign in to follow this  
Followers 0
chavdar

14-инчов лаптоп

5 posts in this topic

Здравейте.

Решил съм да се сдобия с лаптоп, но за съжаление в изключително наситения пазар няма голям избор с 14" дисплей. Бюджета ми е окол 1600 лв. Пътувам често и ми е необходим както за работа така и за развлечение. Бях се спрял на HP Pavilion dv4, но не го окривам в България. За съжаление съм резервиран към производители като Acer, MSI, Asus и Lnovo. Нямам личен опит с тези марки , но мои колеги ме съветват да ти избягвам. Предполагам, че има и други добри предложения. Моля дайте ми съвет.

Благодаря предварително.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Здравейте,

ASUS и особено Lenovo са добри марки. В България се внася само бизнес серията на Lenovo - ThinkPad.

Ето няколко предложения, първото е на Dell: http://laptop.bg/#/details/DELL/6/1588 като лаптопа е 13.3-инчов. Това също е бизнес лаптоп.

Друго предложение от Dell, пак 13.3-инчово: http://laptop.bg/#/details/DELL/6/1043 - този лаптоп е мултимедиен, с елегантен дизайн. Ако ви харесва Pavillion на HP, то това също би трябвало да ви привлече от към дизайн.

Все пак вижте и това Lenovo, което 14.1-инчово и е отскоро на пазара: http://laptop.bg/#/details/LENOVO/4/1715 Или пък 13.1-инчовото: http://laptop.bg/#/details/LENOVO/4/1714 за което имаме и видео ревю: http://news.laptop.bg/2008/12/04/%D0%B2 ... pad-sl300/

Поздрави,

Joro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Благодаря за информацията Joro

Сигурно си прав за ASUS И Lenovo. Аз търся конкретно 14" лаптоп. Харасах си 13" Toshiba U400, но ми се струва прекалено малък при работа с Excel например.

Поздрави

чавдар

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0