KFC

Избор на лаптоп между 1000 - 1200 лв.

2 posts in this topic

Здравейте!

Решил съм да си закупя лаптоп средствата които мога да дам са от 1000 - 1200лв. Досега не съм имал такова чудо на техниката.

Бъдещата машина ще се ползва за обработка на снимки, фидеофайлове, интернет, гледане на филми и свързване към ЛСД телевизор.

Бихте ли ми препоръчали машини в този ценови диапазон. Как седи въпроса с покупката на лизинг и доставката до гр.Карлово.

Предварително благодаря !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Здравейте,

Веднага ви давам този линк http://laptop.bg/laptops-acer-Aspire_5740G-Acer_Aspire_5740G_LX_PMB0C_002

Много добра конфигурация, напълно отговаряща за вашите нужди. С процесор от новото поколение на Intel, с добра видео карта и бърза рам и има HDMI изход, който ви е необходим за свързването с ЛСД телевизор.

За закупуване на изплащане трябва да отговаряте на следните изисквания: да имате навършени 18 години и минимум 6 месеца трудов стаж на постоянен трудов договор.

Работим с TBI кредит и Уникредит Кларима. Необходимо е да напрвите поръчка през сайта ни и да изберете "поръчай на лизинг", избирате за какъв период искате да се изплаща лаптопа, попълвате останалата част и изпращате самата поръчка. След това ще ви излезне втора страница с видео материал, където е описано какви документи трябва да ни изпратите, като под самото видео са полетата, които трябва да попълните с вашите данни, необходими за изпращане за одобрение от съответната лизингова компания. След като изпратим запитването очакваме отговор и в случайм, че сте одобрен/а първо се изпращат документите в две копия, които трябва да се подпишат от вас и едното копие трябва да върнете обратно към нас. (Изпращането на документите и връщането към нас е за ваша сметка.) След като получим документите и се уверим, че всичко е попълнено правилно можем да изпращаме лаптопа.

Ако имате повече въпроси сме на разположение.

Поздрави,

Ева

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...