Sign in to follow this  
Followers 0
Guest HMatev

Д�истанционно кандидастване с TBI

3 posts in this topic

Здравейте, след като разгледах сайта и форума видях възможността за дистанционно кандидастване за лаптоп на лизинг чрез TBI. В по-стари теми видях също, че е даден линк за декларацията, чрез която се кандидатства, но този линк не функционира и въпросната декларация не е налична.

Затова въпроса ми е как точно става в момента дистанционното кандидастване за лаптоп на лизинг чрез TBI? Директно през сайта ли става, през "Купи" за съответния модел лаптоп, след което избиране на "Поръчай на лизинг" и избиране на лизингова схема и попълване на необходимите данни? Или просто е нужно да отида до местния клон на TBI, от където да взема декларация за кандидатстване, след което попълнена да ви я изпратя на email-а?

Предварително ви благодаря.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Затова въпроса ми е как точно става в момента дистанционното кандидастване за лаптоп на лизинг чрез TBI? Директно през сайта ли става, през "Купи" за съответния модел лаптоп, след което избиране на "Поръчай на лизинг" и избиране на лизингова схема и попълване на необходимите данни? Или просто е нужно да отида до местния клон на TBI, от където да взема декларация за кандидатстване, след което попълнена да ви я изпратя на email-а?

Избирате купи на лизинг, след като изберете лизинговата схема, отивате на данните които се искат от TBI, и на тази страница има следното видео

в което се обяснява какво точно трябва да се направи. Не е нужно да ходите до офис на TBI.

Поздрави

Ники

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0