niggaz_nature

Потpебители
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Неутрален

About niggaz_nature

 • Rank
  Потребител

Contact Methods

 • Лична страница
  https://www.facebook.com/remont.PC.GPS.GSM.obqvi/
 • Skype
  niggaz_nature_stz

Profile Information

 • Пол
  Мъж
 • От
  stara zagora
 • Лаптоп
  none
 • ОС
  Windows 10

Recent Profile Visitors

1301 profile views
 1. Трябва ми лентов кабел за lenovo T500 за дисплея Номер ASMP44c2007 За връзка ЛС или 0889855638 Цветан
 2. Продавам външен хард диск с възможност за RAID : LaCie 2big Dual . Поддържа 2 диска 3.5" SATA , като има възможност за RAID mirror (safe100) , safe33 , safe50 или да се ползва целия обем на дисковете 1TB . В момента е с два диска Samsung в отлично здраве без лоши сектори . Има USB кабел за връзка и зарядно към него . Може да се върже към компютъра и през eSATA порт. Дисковете са модел : SAMSUNG HD502IJ 7200 об/мин. Спецификация за https://www.lacie.com/gb/en/support/raid/2big-dual/ https://www.lacie.com/files/lacie-content/manual/um_2bigdual_en.pdf Нова цена 150 лв За връзка ЛС или 0889855638 Цветан Стара Загора или по-куриер
 3. Продавам външен хард диск с възможност за RAID : LaCie 2big Dual . Поддържа 2 диска 3.5" SATA , като има възможност за RAID mirror (safe100) , safe33 , safe50 или да се ползва целия обем на дисковете 1TB . В момента е с два диска Samsung в отлично здраве без лоши сектори . Има USB кабел за връзка и зарядно към него . Може да се върже към компютъра и през eSATA порт. Дисковете са модел : SAMSUNG HD502IJ 7200 об/мин. Спецификация за https://www.lacie.com/gb/en/support/raid/2big-dual/ https://www.lacie.com/files/lacie-content/manual/um_2bigdual_en.pdf Цена 200 лв Може да се продаде и без дисковете ако някой има интерес само хардуера. Цена без дисковете 130 лв . За връзка ЛС или 0889855638 Цветан Стара Загора или по-куриер
 4. Проблем с WIfi

  вирусчета
 5. Модела който си купил със сигурност няма да има официална поддръжка на windows XP . Запиши си windows 7 на диск и слагай него.
 6. Запитване за рутер?

  Като решение мога да предложа , оставяш си твоя си рутер на първия етаж , слагаш един репийтър на втория етаж и готово.
 7. Как така не се виждат дяловете . Пуснал ли си му рековери то вече да преинсталираш или не ?
 8. при натискане на някой бутони не знам какво стана но клавиатурата тръгна и след рестарт пак спря ? Възможно ли е след като изтрих рековери дяла и направих наново части на харда да се отразява на клавиатурата и тъч а ?
 9. Имам много страннен проблем с едно лаптопче dell 11z (1110) . Клавиатурата и тъча си работят нормално в биос а и нагласям всичко . Като дам F8 пак си реагират копчетата , но след като бооте в windows а и не реагират . Драйверите са инсталирани . Какъв може да е проблема ? Пробвах с live cd ubuntu и работата е същата не работят след зареждане на системата. Другото нещо което ми е странно е че машинката е с версия на bios A06 , а никъде не я намирам в нета . Навсякъде има до версия А04 ?
 10. Проблема ти е CD то смени го или инсталирай през външно cd на usb .
 11. Проблем с acer 6930ZG не пали

  Надеждата ми е да не се стига до ребилд на чип и за това питах дали няма да е нещо друго . Лаптоп а преди малко изгря , след като го изключих отново не иска да пали ??
 12. Проблем с acer 6930ZG не пали

  не е от рам а слагах друга , видеото го вадих слагах го никаква промяна
 13. Проблем с acer 6930ZG не пали

  Точно това е проблема че лаптоп а си палеше по принцип и със счупения екран. Отворих го пукнто по дъното няма , за отлепен чип не знам но и няма как да проверя такова нещо лично аз. Някакви други идеи и насоки ..
 14. Имам един лаптоп след удар е със счупена матрица . Като го пуснах запали първия път ОК . После не успя да запали , смених матрицата с нова и беше на батерия не запали . Реших че е паднала батерията включих го на зарядно още преди да събера матрицата с пласмасите и си запали без проблем. Сега като го сглобих свети само лампичката на power бутона и няма никаква реакция нито развърта вентилатор нито нищо . Пробвах да го стартирам без включен кабел на матрицата пак не пали . В момента се чудя дали не е дал някъде на късо но се съмнявам работих без включено захранване и батерия като го сглобявах. Къде може да е проблема. Модела е с външно видео но нямам друго такова да пробвам.
 15. Този тест няма как да го пусна . Нямам графична среда ? . С хирен боот този мини windows няма драйвер за видеото и ми казва че не може да намери устройство за да пусне теста.