niggaz_nature

Потpебители
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Неутрален

About niggaz_nature

 • Rank
  Потребител

Contact Methods

 • Лична страница
  https://www.facebook.com/remont.PC.GPS.GSM.obqvi/
 • Skype
  niggaz_nature_stz

Profile Information

 • Пол
  Мъж
 • От
  stara zagora
 • Лаптоп
  none
 • ОС
  Windows 10

Recent Profile Visitors

1383 profile views
 1. Продавам външен хард диск с възможност за RAID : LaCie 2big Dual . Поддържа 2 диска 3.5" SATA , като има възможност за RAID mirror (safe100) , safe33 , safe50 или да се ползва целия обем на дисковете 1TB . В момента е с два диска Samsung в отлично здраве без лоши сектори . Има USB кабел за връзка и зарядно към него . Може да се върже към компютъра и през eSATA порт. Дисковете са модел : SAMSUNG HD502IJ 7200 об/мин. Спецификация за https://www.lacie.com/gb/en/support/raid/2big-dual/ https://www.lacie.com/files/lacie-content/manual/um_2bigdual_en.pdf Нова цена 150 лв За връзка ЛС или 0889855638 Цветан Стара Загора или по-куриер
 2. Продавам външен хард диск с възможност за RAID : LaCie 2big Dual . Поддържа 2 диска 3.5" SATA , като има възможност за RAID mirror (safe100) , safe33 , safe50 или да се ползва целия обем на дисковете 1TB . В момента е с два диска Samsung в отлично здраве без лоши сектори . Има USB кабел за връзка и зарядно към него . Може да се върже към компютъра и през eSATA порт. Дисковете са модел : SAMSUNG HD502IJ 7200 об/мин. Спецификация за https://www.lacie.com/gb/en/support/raid/2big-dual/ https://www.lacie.com/files/lacie-content/manual/um_2bigdual_en.pdf Цена 200 лв Може да се продаде и без дисковете ако някой има интерес само хардуера. Цена без дисковете 130 лв . За връзка ЛС или 0889855638 Цветан Стара Загора или по-куриер
 3. Проблем с WIfi

  вирусчета
 4. Модела който си купил със сигурност няма да има официална поддръжка на windows XP . Запиши си windows 7 на диск и слагай него.
 5. Запитване за рутер?

  Като решение мога да предложа , оставяш си твоя си рутер на първия етаж , слагаш един репийтър на втория етаж и готово.
 6. Как така не се виждат дяловете . Пуснал ли си му рековери то вече да преинсталираш или не ?
 7. при натискане на някой бутони не знам какво стана но клавиатурата тръгна и след рестарт пак спря ? Възможно ли е след като изтрих рековери дяла и направих наново части на харда да се отразява на клавиатурата и тъч а ?
 8. Имам много страннен проблем с едно лаптопче dell 11z (1110) . Клавиатурата и тъча си работят нормално в биос а и нагласям всичко . Като дам F8 пак си реагират копчетата , но след като бооте в windows а и не реагират . Драйверите са инсталирани . Какъв може да е проблема ? Пробвах с live cd ubuntu и работата е същата не работят след зареждане на системата. Другото нещо което ми е странно е че машинката е с версия на bios A06 , а никъде не я намирам в нета . Навсякъде има до версия А04 ?
 9. Проблема ти е CD то смени го или инсталирай през външно cd на usb .
 10. Проблем с acer 6930ZG не пали

  Надеждата ми е да не се стига до ребилд на чип и за това питах дали няма да е нещо друго . Лаптоп а преди малко изгря , след като го изключих отново не иска да пали ??
 11. Проблем с acer 6930ZG не пали

  не е от рам а слагах друга , видеото го вадих слагах го никаква промяна
 12. Проблем с acer 6930ZG не пали

  Точно това е проблема че лаптоп а си палеше по принцип и със счупения екран. Отворих го пукнто по дъното няма , за отлепен чип не знам но и няма как да проверя такова нещо лично аз. Някакви други идеи и насоки ..
 13. Имам един лаптоп след удар е със счупена матрица . Като го пуснах запали първия път ОК . После не успя да запали , смених матрицата с нова и беше на батерия не запали . Реших че е паднала батерията включих го на зарядно още преди да събера матрицата с пласмасите и си запали без проблем. Сега като го сглобих свети само лампичката на power бутона и няма никаква реакция нито развърта вентилатор нито нищо . Пробвах да го стартирам без включен кабел на матрицата пак не пали . В момента се чудя дали не е дал някъде на късо но се съмнявам работих без включено захранване и батерия като го сглобявах. Къде може да е проблема. Модела е с външно видео но нямам друго такова да пробвам.
 14. Този тест няма как да го пусна . Нямам графична среда ? . С хирен боот този мини windows няма драйвер за видеото и ми казва че не може да намери устройство за да пусне теста.
 15. Лаптопа е с две плочки рам 1 и 2 GB , тествал съм ги и по отделно една по една и двете заедно минават теста по час два съм го държал. Харда го изключвам като проблем ( свалил съм го и прави същия проблем) . Като сложа Ubuntu и изключва както казах на първия екран който слага сигурно драйвер за видеото . Пробвах Windows XP без никакви SP windows 7 windows XP SP3 ubuntu И на всички изключва. Ако не бях тествал преди това нямаше да търся помощ от форума. И се пак благодаря за предложенията . Други идеи ако има някой ще са ми полезни.