dataghost

Потpебители
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Неутрален

About dataghost

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • От
  София
 • Лаптоп
  MSI, very unhappy
 • ОС
  Linux
 1. MSI GT683 & GT783

  Уникално! Колко яки неща научавам. Доста интересен подход наистина. НО, сайта наистина изглежда съмнителен! Просто html, при това ръбат и грозен... не че нещо, но след като аз за 1 ден мога да направя много по-добре изглеждащ уебсайт, това доста би ме усъмнило откъм легитимността на фирмата. Съвет: Без да разбирам много, просто така го чувствам, ако наистина искате да се разраснете, сменете тоя сайт! Нещо черно на бяло, без огромен шрифт (и без ситен ако може ), но доста по-стандартно да е.
 2. Кофти си случил, благодарим за предупреждението!
 3. Благодаря на всички, участвали в тази тема. Аз съм обикновен купувач, с интерес към лаптопи, но всичките постове които се пишат тука имат значение и аз си направих няколко изводи от кого да очаквам разбиране и коректност и от кого не. Просто искам да кажа на хората, които пишат и репорт-ват дали Мишо Антов, дали OzieOzbourne, дали някой друг, че постовете им имат значение, и да им благодаря за тях.
 4. Не знам дали трябва да пиша тук, но като заговори за 4520s - аз съм с такъв (http://laptop.bg/laptops-hp-ProBook_4520s-hp_probook_4520s_XX762EA). Просто не мога да не отбележа отвратителната матрица на този лаптоп. Изключително слаб контраст, неприлично висока яркост и в никакъв случай не може да се кара на 100%. След няколко часа ми се завърта главата, болят ме очите. Отвратително. Дори сравнен с матрицата на базов стар Acer eMachines модел по-слабия контраст на 4520s е просто очебиен. Същото е положението и при сравнение на този компонент с евтин MSI лаптопи от E6xx серията, от тези, традиционно изпочупените и зарязани по сервизите. Матовата матрица е нещо задължително за бъдещите ми лаптопи. Колкото и мощен, бърз, здрав и удобен да е един лаптоп,качеството на дисплея прави много сериозна разлика във "фийлинга". Аз лично не съм доволен от изобра си на 4520s поради точно тази причина.
 5. Матов! Имал съм 3 лаптопа с гланцов - MSI EX600X, Hp Probook 4520s, Acer Aspire 5542 или нещо от сорта. От трите най-добра беше матрицата на... MSI-а. Останалите 2 бяха с отвратителни, евтино изработени матрици, които изобщо не ми харесаха. Далеч по-красиво, приятно (... и дори контрастно!) беше положението с HP Workstation 8510w, който беше попаднал в мен. Беше просто удоволствие да се работи на това нещо, изобщо не натоварва, нулеви отблясъци, хубав контраст според мен лично. Е, все пак е бил и по-"върхов" модел навремето, може би просто е и по-добра самата матрица. Но като цяло ако в бъдеще си взимам лаптоп, ще направя много сериозен рисърч за такъв с матов дисплей!
 6. Много точен човек - лаптопа, който закупих от него дефектира около седмица след закупуването - върнах лаптопа и ми върна ми парите до стотинка! Препоръвам да се работи с него.

 7. Здравейте. Пиша ви, за да ви предупредя да се пазите (себе си и лаптопите си) от мошеникът на едро Филип Филипов! Известен с много телефонни номера и никнеймове, в този форум пишеше със "ozieozbourne, мошеник. Искам да ви разкажа какво се случи с мен, за да знаете да се пазите и да НЕ се доверявате на хора като него! Имах лаптоп, MSI EX600X. Отлепи ми се видеочипа, дадох го на него за "проста" запойка, обеща ми гаранция от 3 месеца за ремонта, и 160 лева цена. Върна ми го, показа ми го, работещ беше. Взех си го. Няколко дни по-късно, спря нацяло да работи видеочипа, и с много мъки успях да се свържа с него, за да му го дам да "го оправи". След което ми беше изключително трудно да се свържа с него - телефони, смс-и, мейли, скайпове... никакъв шанс. В крайна сметка успях (след месец!) и ми каза че бил дал лаптопа на негов колега от Пловдив, за да го правел на инфрачервена станция, само че неговия колега бил заминал за Германия... побеснях. С много много заплахи, търсения и караници някак успях да го склоня да ми го върне поне, та да го използвам за части. Върна ми го, неработещ разбира се. Оттогава абсурд е да се свържа с него по всякакъв начин. След известно време го дадох на истински сервиз. Оттам ми съобщиха, че "ремонта" е бил извършен със "стотинка" - била поставена, за да има "контакт" и била счупила ... не знам какво точно. Просто нямам думи. В резултат на което лаптопа е завинаги за хвърляне вече. Обмислям дали има начин (а и смисъл) да подведа този под съдебна отговорност. Пазете се от такива хора, и последвайте моя пример, като пишете във всички форуми за техника, които знаете, за да знаят и другите да се пазят от мошеници!
 8. Свързах се с Филип, сега ще се уточняваме.
 9. Здравейте. Преди месец дадох лаптоп за ремонт на един от потребителите във форума. Става въпрос за Филип Филипов, Фил, още известен тук като oziozborne. От тогава от него ни вест - ни кост. Не отговаря на мейла, телефонът - изключен, да не говорим за скайпове. Бих искал да помоля всеки, който знае нещо за Филип - нов номер, къде мога да го намеря - последно чух уж че в чужбина - да драсне едно ЛС. Лаптопът (или поне харддискът) наистина ми трябва и оправен-неоправен трябва да го взема. Благодаря предварително, колеги. Поздрави, Георги.