fredo

Потpебители
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Неутрален

About fredo

 • Rank
  Новорегистриран

Profile Information

 • Пол
  Мъж
 • От
  Sofia
 • ОС
  ---
 1. Имам P7350 за 15лв

   

  1. dim4ou

   dim4ou

   Благодаря за офертата ,ще изчакам и други оферти.

 2. Здравейте,опитвам се да поправя един Asus K51AC ,който след заспиване вече не иска да изгрее. Не е изпускан,не е заливан,игри не са играни,натоварване не е виждал,преди месеци е пускан по погрешка за кратко с зарядно с различен волтаж(работел е,но екрана е премигвал от време на време),след това е работил дълго време с правилното захранване безпроблемно и така до последното му заспиване. Извадих само дъното,занулих биоса и изгря.Сложих последният биос.Сглобих го,запали 2-3 пъти безпроблемно.След това се получи следното,стартирам го,лампичките светват,но не изгрява,след 2-3 минути,като сгрее достатъчно завърта перката и изгрява.И така няколко пъти,докато спря изобщо да изгрява.(Забравих да напиша,че когато изгрее си работи и на неговият и на външен монитор безпроблемно). Сега дъното е извадено,стартирам го,светват лампичките,започва да загрява процесора,но не изгрява дори и след време. Бих се радвал,ако някой има опит с подобен проблем при Asus дъна да го сподели.Най-вече ме интересува,кой елемент на дъното би предизвикал това поведение на лаптопа. В мрежата пише за стартиране с натиснати Fn+F клавиши,но не помага в моят случай. Поздрави и благодарности на всички отзовали се.
 3. Общо взето,ако беше казал,че прави проблем с някои от тези устройства,щях веднага да кажа 100% проблемът е в южния мост.И въпреки това,според това,което си ни информирал досега,всичко говори за проблем в южният мост,тъй като той управлява USB-тата и хард диска.
 4. Други проблеми прави ли,примерно със звука,с LAN(интернета по кабел),с DVD или CD-то?
 5. Здравей,търся от HP nx9020-клавиатура и панела около нея
 6. Третата възможност е жегата да идва от заминаваща си батерия и четвърта отиващ си южен мост.И все пак колегата е прав добре е да се отвори,особено ако си сигурен,че вторият хард е бил напълно изправен преди да влезе в този лаптоп.
 7. И аз имам Dell D600.Забелязах,че няма показания,а сигурно и датчик за температурата на видеокартата,така че оттам е възможно да грееособено ако играеш игри.Другата възможна причина е и двата харда да са в лошо състояние(лоши сектори или други причини)Как са SMART отчетите им?
 8. 50 градуса е недопустима темперетура за продължителна работа на харда,каква е температурата на процесора при натоварване,обикновено високите температури,които скапват харда идват от процесора,сев.мост,видеокарта.
 9. Търся за Dell Latitude D600 дясна панта и за Dell inspiron 6400 капака за RAM и матрица 15.4(оригиналната е LTN154X3-L09)
 10. Здравей,търся за Tosiba L300 или L305 буксата за захранването и кабела между нея и дъното и още VGA буксата с кабела до дъното.Ако имаш,пиши цена на лично.