roger

Потpебители
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by roger

  1. Проблема с процесора е решен. Xectop бе така добър да си вземе обратно неработещия процесор и да ми върне сумата. Благодаря за вниманието!
  2. Няма подутини като кондензатор, има 3 мини бели петънца които се виждат много трудно с просто око. Хектор не иска да ми върне парите а иска да го обслужва; гаранционно хахах голям майтап, като му го пратя повече изобщо няма да го видя и до там с нещата. Но лично ще се видим обещавам!
  3. Комуникация с теб само на живо след като те намеря, а това ще стане много скоро бъди спокоен! Благоевград ще ти стане тесен! Колеги, този Xectop се подвизава с няколко профила в продавалника мами хората, след това сменя града си и телефона си. Защо един толкова миличък и добросъвестен продавач ще има много профили и ще се крие като мишка защо? За да може да мами. Но скоро всичко ще излезе на яве! Трепери МИШОК!
  4. Здравейте уважаеми Админ! Чипсета който ползвах за тест на процесора е Intel HM65 и Intel HM67. На Общо 4 работещи лаптопа го изпробвах процесора DELL Inspiron N5110 Всички знаем, че именно той се продава с i5-2450m, пробвах на Toshiba L855 отново с оригинален i5-2450m, HP Probook 4535S както и на Sony Vaio. Никъде не тръгна. Така, че помогнете на хората които тепърва ще се опарят и Xectop заслужава БАН определено. В преговори съм да получи и Бан от Продавалник. Също така се обърнах и към властите, така, че скоро ще има възмездие. Хахахах Процесора бил в гаранция Смешник! Да не би да си го закупил от Intel с касова бележка и гаранция? Не се излагай така бе човек, виждаш ли колко си елементарен и как се оправдаваш като малко момиче. Едни и същи оправдания. Но почакай, запази оправданията си когато се видим на живо! Не съм за 100 лева, а затова, че не знаеш на кого ще попаднеш. А тук не уцели балъка! Явно в Еконт всички трябва да ходим с лупа и микроскоп и с разглобени лаптопи за проба на процесорите + комплект отверки.
  5. ПОРЕДЕН ИЗМАМЕН ОТ Xektor моя милост! Изпрати ти ми процесор i5-2450m по еконт и гарантираше, че работи. Пробвах го на 3 машини и се оказа, че не работи! След като му се обадих да му кажа, че бих искал да му върна процесора а той парите, започна да се оправдава по същия лукав и смешен начин както го прави тук във форума! Доста хора продължава да лъже и в продавалника и тук! Смятам лично да се заема със случея защото не може някакъв провинциалист да седи в мишата си дупка и да дебелее с НАШИТЕ ПАРИ НА НАШ ГРЪБ! Очаквайте скоро развръзката!