nonsan

Доверен потребител
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

36 Добра

About nonsan

 • Rank
  Стар потребител
 • Birthday 03/20/68

Contact Methods

 • Лична страница
  http://
 • Skype
  neno-pz

Profile Information

 • Пол
  Мъж
 • От
  Пазарджик
 • Лаптоп
  IBM T61
 • ОС
  Windows XP

Recent Profile Visitors

3564 profile views
 1. Важна промяна във форума

  Хах....! ...и кой измисли тази организация? ,,,много мъдро бягане по тъча! Пълен провал!!! Може ли една статистика да предоставите в %...колко бяха преди и колко са сега?
 2. haahna, стига де.....мислехме,че темата е приключена.Да ама не Поне за това,че ако проблема е в паметта-ще работи на външен монитор-иначе НЕ!
 3. Това е моето мнение...,ако означава нещо!
 4. Важна промяна във форума

  И според мен минимум 24часа.
 5. Важна промяна във форума

  Хах... почнахме и с обиди....ами какво да говорим! Крадеца вика дръжте крадеца! ...много бързо се припозна за некоректен
 6. Макар,че темата е старичка,ако е актуална има ли вариант при това включване да се е докоснал инвертера до корпуса(на лаптопа или капака). Ако не е,ще ти пратя една лампа за тест. Ако е,като виждам въпросите-такива са и отговорите - сервиз. Сменя се за 20мин.
 7. ACER S3-391-73514G52ADD

  Нали искаш да вземеш ултрабук. Каква ти е идеята с 1.4кг, срещу 2.17кг.
 8. Мнение за Acer V5-573G

  Има и доста по-добър вариант цена/производителност:V3-571G с Ivy Bridge Същата матрица и модели с i5/i7 процесор:i7-3630QM,6 MB cache / Intel Core i5-3210M 3M cache Разликата във Видеокартата за вашите приложения няма никакво значение,но 300-400лв са от значение поне за мен:
 9. Важна промяна във форума

  ...и това ако е промяна,здраве му кажи! 3 пъти Ви казах(може и да са повече),че благодарение на отдел продажби се държи форума...добре,че се осъзнава макар и късно! ..и какво променихте? - някаква си глупост удовлетворяваща "професорите" от форума,в който им бяхме трън в очите(но ако не бяхме НИЕ никой нямаше да им види смехотворните мнения,изключая 4-5 наистина знаещи,можещи и уважавани от мен колеги,юзери или съфорумници...както го приемат). ...честно да кажа....нагледах се на простотии на които не обръщах внимание,защото не си заслужават. - нещо което и Вие не знаете как да промените.... - нищо повече от форума,който е пълна боза(освен времето,което уж поправихте)..... - за да прави някой промяна на нещо почва първо от себе си и тогава изисква от другите.... .....ако този "професора" (не мога да нарека колега,нито разбиращ) който ЪП-ва дадена тема(която не е в раздел продажби и си трупа ТОЧКИ) с безмислените си съчинения и съвети е по-полезен от нас...здраве му кажи!Такива мнения безумни има и то по 4-5 в дадена тема..... Е какво да се прави....ФОРУМ. ...дайте ми за един ден права да им изтрия мненията(тъпите де) и ще станат по-зле от нас борещите се първо да бъдем коректни,второ да ни оплюват,трето да губим повече от тези взети заедно(говоря за авторитет),но то и финансовото е факт! Не ми се влиза в подробности,но хора(колеги) тук,които заслужават адмирации за коректност,колегиалност и т.н. са били омерзени и то не еднократно от пишман купувачи и разбирачи....много пошло. И сега са никои...,не сгреших - новобранци са!...и какво като са/сме доверени потребители...,който влиза за първи/втори път тук ни най-малко знае какво е "Доверен Потребител"...забележете точно какво написах: Доверен Потребител(за мен звучи добър купувач) -доверено Употребявам ел.енергия от EVN -доверено Употребявам вода от ВиК -доверено Употребявам услуги на Глобул Явно ние наистина сме доверени КУПУВАЧИ,защото един от разбирачите по-горе с около 100 мнения не му пречеше да ми изпрати части които аз изхвърлям или подарявам,защото не са за продажба, и то за не малка сума.Пък после и неверуещ голям - снимки,пък едва ли не съм го прецакал(сменил съм ги сигурно),...абе нямам думи....естествено му ги върнах - но време,работа,куриер,клиент-всичко е за моя сметка. и какво от това ...ще кажете. ...той е по голям от мен,макар и некоректен - 88 мнения... Явно наистина нямате време да обърнете внимание на това,но да режете здраво месо и да оставяте мършата,камо ли да я ПРОДАВАТЕ - за мен е КОЩУНСТВО...надявам се да сте разбрали иронията! ..."но нас това не ни интересува" - беше казал Бон Скот! .....и какво от това ще кажете ВИЕ!
 10. Даже и да го отвориш без да счупиш нищо,след това ще ти трябва хубава паста и нова термоподложка. Ако нямаш необходимите инструменти задължително ще останат непоправими следи....Внимавай и с клавиатурата при свалянето да не отплесне нещо и да не можеш да събереш после дребните детайли! При сглобяването да не се получи я тъчпад да не работи,я нещо друго и да се налага отново отваряне.... Голяма вероятност има и да объркаш някои винтчета и да се покажат върху пластмасите...
 11. Проблеми с форума

  Същите проблеми отново се появяват: http://url4short.info/e722a317 Както и някои от е- мейлите на маймуница
 12. ...каква реклама. Нали преди да се регистрираш в някой форум,онлайн магазин и т.н. има правила и даваш отметка,че си запознат с тях....и съгласен естествено.Като не си съгласен.....няма регистрация! След това идва регистрацията.... Това е идея за тук - не за ПРОДАВАЛНИК!
 13. Смешни неща за лаптопите :)

  Разярен клиент влиза в магазин за компютри: - Миналата седмица си купих от вас компютър, а вчера той умря... - Гаранция дадохме ли Ви? - Да, доживотна. - Е, щом е умрял, значи гаранцията е изтекла...
 14. ...ами то и тук има вече едни правила,че утре няма да можеш и да се помолиш
 15. Важна промяна във форума

  Какво пречи и тук да стане...без значение какво се продава!!! Просто като видиш обяви с по 30 ЪП-а,но няма и един клиент означава,че цената е прекалено висока или като в магазин... Лично аз преди да пусна обява разглеждам всички онлайн оферти и пускам цена минимум с 5-10% отдолу(ако ме устройва),за да има някакъв смисъл. Ако не ме устройва такава цена просто не обявявам и си продавам в Пазарджик. Не визирам никой,но това е факт и всеки може да го види(а 100% всеки го е видял). Може да видите повдигане на 10 обяви за ден на един човек и никой не си е помислил да свали 5лв.Ами днес,утре(или всеки ден) тези 5души х 10 стават 50 и твоята тема отива на 3-4-5-6та страница и ти сам си принуден да ЪП-неш.Един омагьосан кръг.И защо...? ...защо,ами такива са правилата!!!!! ...за това и сега повечето мълчат! Да се сложат някакви реални правила и сами ще видите тогава колко ще скочат! След този мой пост може и да се активират! А относно писаници на някои от активните в другите подраздели колко са помогнали ....дай боже всекиму от такива помощници(естествено изключвам 3-4ма) - аз не бих ги послушал за нищо!!! И си бъбрят хората и дават акъл(...после питат отново) и имат 300 поста. Ами то след малко ще сложа 20 вица ....берекет 20 поста!!! Правилно го е казал колегата по-горе: Видя се колко ги интересува определени люде развитието на форума!