fore

Потpебители
  • Брой мнения

    8
  • Регистриран

  • Последно посещение

Обществена репутация

2 Неутрален

За fore

  • Ранг
    Новорегистриран

Profile Information

  • Пол
    Мъж
  • От
    София
  • Лаптоп
    Inspiron 1525, Studio 1537
  • ОС
    Windows 7

Contact Methods

  • Skype
    aznarabota
  1. Лаптопа е при шефа и няма възможност да го следя, но не си спомням вентилатора да се е включвал често. Или пък да е шумял в повече. Но съм 100% съгласен, че SONY е просто една прехвалена марка. И скъпа...
  2. Проблема се реши с купуването на докинг станция. Има едно уточнение. За този модел лаптоп докинг станциите са два модела: с/без DVI изход. В конкретния случай станцията без DVI не можа да изкара образ и се наложи да купя такава с DVI.
  3. Благодаря на @GeorgeN. Само да уточня, че за да се влезе в BIOS-a трябва лаптопа да е изгасен! Тогава се натиска клавиша "Assist" и се влиза в едно меню, от което може не само да се влезе в БИОС-а, но и да се достъпят много други сервизни функции. Пиша това защото имам чувството, че не само на мен ще ми се наложи да инсталирам Windows 7 на подобен лаптоп. Windows 8 sucks!
  4. Как се влиза в BIOS-а на това Sony: SVE1512P1EB. Предполагам, че е по-коректно да напиша UEFI, но въпроса е ясен. Пробвах всички F клавиши, TAB, DEL, Insert и нищо. За пореден път се убеждавам, че Сони много обичат да усложняват нещата .
  5. Имам следния проблем с един IBM Thinkpad T61(Core2Duo/DDR2/SATA HDD). По никакъв начин не мога да изкарам образ пред D-Sub изхода. Не става нито на монитор, нито на телевизор. Пробвах както с Fn клавиша, така и през драйверите. Тъй като не го правя за първи път и съм ориентиран как се прави, почвам да си мисля, че това е нещо хардуерно. Някой знае ли дали това е характерно за модела? Или поне дали е нещо типово при лаптопите и подлежи ли на отстраняване? Евентуално къде? Благодаря на отговорилите.
  6. tozi acer 3000 ima li klaviatura? cena?

  7. Имам следния проблем с този Dell 1525. Когато пусна лаптопа, той тръгва и зарежда ОС, но на екрана няма образ. Само в началото едвам, ама съвсем едвам се вижда рекламния надпис DELL. Когато изключа кабела на монитора от дъното и включа на външен монитор си дава образ и работи(втория монитор). Въпроса ми е какъв е проблема? Дали е матрицата, дали е инвертора или е само подсветката? Благодаря на отговорилите.