avoida

Потpебители
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Неутрален

About avoida

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Пол
  Мъж
 • От
  Плевен
 • Лаптоп
  Lenovo B560, Lenovo ThinkPad R60
 • ОС
  Windows 7
 1. Реших да подменя cd-rw - то на лаптопа. След като го извадих видях, че е с някакъв по странен интерфейс не е нито от тези двата има повече прилика с долния интерфейс/ на AIDA-та ми пише че е ATAPI/ дали това не е някакъв преходник, който се слага на новото устройство не мога да разбера. ДАЙТЕ СЪВЕТ ЗА ПОДМЯНАТА НА CD-то на това Lenovo.
 2. проблема е в това че иска SVP-surep visor password, а до колкото чета из нета трябва "да играе поялника" и четенето на информацията от чипа с "pc8394 tools" или алтернатива.
 3. харда е махнат/ т.е пробваме без него/ Каква е комбинацията на клавишите за reset? Мисля че иска supervisor парола а не Passord on Power тъй като след reset показва съобщение за грешка за времето и часа, което и признак за reset на Passord on Power, което се заобикаля с Esc и трябва да се влезне в BIOS за настройка на часа и времето и се запаметява с F10, но не ме допуска за влезна в BIOS-а., т.е иска Super Visor password, която я нямам.
 4. Здравейте имам следния проблем: 1.На IBM ThinkPad R60 след махане на CMOS батерията за няколко дни не може да се влезне в BIOS. Как мога да влезна в BIOS-а? 2.Необходима ли е SuperVisor passowrd за ъпгрейд на процесор и хард.
 5. cpu upgrade на R60 ?

  9455W35L3BE944 - System - unit serial number 1ZCS26BG101 - System board serial number ъпдейтнах Биоса до 2,23 версия.
 6. cpu upgrade на R60 ?

  41W4715 JS - ТОВА ТРЯБВА ДА Е
 7. Възможно ли е ъпгрейд на процесора, който е от първите поддържани селерони на 1,73 /Intel Celeron M - 430 /с двуядрените процесори T2300, T5500 или T7200
 8. Благодаря на всички колеги изразили мнение по темата.
 9. мен ме интересува на чистата серия /без "р" на края/ има ли изпълнения с S-IPS, матрица.
 10. Колеги каква е разликата между модификациите на отделните модели IBM ThinkPad например междуТ43 и Т43p или Т60 и Т60p Интересуваме това "р" разликата в матрицата/TN+Film , S-IPS/ ли е или друго?
 11. И мен колеги вече ме мота 3-ти ден с една пратка, която иска от мен. Не знам какво да правя с тоя/май му прави кеф да се гаври с хората и да ги набутва/. Телефона му 0885290087, първо му беше изключен/как да го уведомят куриерите/, тази сутрин го включи и ми вдигна, като обеща да вземе пратката, но................. По-късно спря и да го вдига. На другия телефон 0878448975- вдига ДРУГ, и ми казва: "Три дена пътувам и сключвам договори, като се прибера в офиса утре, ще видя какво става. Не се притеснявай колега ще отида да взема пратката". От Еконт по номера на пратката при проверка от мен ми заявиха хората, че са го уведомили/ то офиса им е до на "ТОЗИ"/, а на него тариката хич не му дреме и да отиде.
 12. знае ли някой модела на матрицата на Асус K50AB SX078L
 13. Насочил съм се към Lenovo B560G / за музика, офис работа, интернет, филми/ интересувам се за модела ако някой има наблюдения. Бях се ориентирал към няколко HP-та, но наблюденията, които имам върху тях са че са много проблемни от към захранванията /зарядно, бятерия/. До сега не съм се сблъсквал с лаптопите на IBM-lenovo, по-точно нямам никакво впечатление от тях за разлика от други марки лаптопи. Дайте мнение за тях- силни и слаби страни!
 14. Дайте мнение за този лаптоп HP G62-b96ЕQ и за парите за които се предлага. Слушам че много хора се оплакват от HP и най-вече от проблемните Pavilion.