xplod

Потpебители
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by xplod

 1. Имам проблем

  Гаранционен ли е? Ако не отвори го почисти, щом вентилатора не включва.
 2. SPE6NO Pitane za DELL N5010

  Kво му е толко спешното не знам, ама няма да е зле да пишеш на кирилица другия път. Иначе делл или асус...труден избор и двете марки вадят добри машини, така, че което и да вземеш няма да сбъркаш.
 3. Сигурен ли си какво ти трябва WXGA - 1280×768 WUXGA - 1920×1200 ?
 4. Къде го видя тва я кажи да взема 5-6 :D::D:D:D:D::D
 5. Е как да не оправдава - от едноядрен селерон 1.8 на двуядрен дуъл кор 2.0 за 60-70 лв. Кое му е безсмисленото на това?
 6. Ми инсталирай го де кво се чудиш. Сваляш го от сайта на майкрософт, не някой друг. Ползваш приложения на самия производител т.е. имаш асус лаптоп, ползваш му неговите си приложения, не търсиш други, хората са си ги предвидили тези неща.
 7. Tук стана интересно. Защо да е невъзможно или рисковано, че не схванах? Единствения минус на процедурата е, че няма да се намери чисто нов процесор(понеже е стар сокета) или и да се намери той ще е прекалено скъп.
 8. Пффф, моя грешка, аз гледам 500GB моделите А, къше какво е бре Ако се има впредвид кеша - колкото по-голям толкова по-добре . Играе ролята на буфер за междинни данни, усеща се при копиране на файлове, игри и т.н.
 9. Wifi

  http://www.amazon.com/Intel-Wireless-WiFi-Link-4965AGN/dp/B000RFPBQQ/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1296856017&sr=1-1 Е тва ти трябва.
 10. Бе добре изглежда, ма не пише нищо за гаранция, пък и тея донсофт ли са кви са не съм ги чувал. Поразпитай преди да купуваш, че цената е подозрително ниска - по принцип е 115-120 същия. Ако всичко е ОК взимай няма да сбъркаш
 11. То хубаво, ама не си улучил радела
 12. Японеца, най-малкото процесора му е по-добър и по-бърз, което изобщо не е за подценяване. А китаеца си върви на стари лаври, чак се чудя как не са фалирали още
 13. Скоро си купих Порше 911 турбо, ма не върви. На бензин е винаги му сипвам Карера 100 бензин. Аре гадай сега Опиши какво точно се бъгва, като трябва сложи един шот ква грешка ти вади.
 14. Двойно по-голям диск, по-бърза рам и само 130MHz по-слаб процесор, а е и с 50лв. по-малко
 15. За тези пари от тва по-добро не намирам -> http://laptop.bg/laptops-hp-G62-hp_g62b95sq_XX160EA
 16. Първо - за втора ОС не ти требе втори хард, можеш да сложиш друга ОС просто на друг дял т.е. трябва да си цепиш харда. Второ - можеш да го изключваш от БИОС-а, но е прекалено крайна мярка, има си къде къде по разумен начин. Трето - щом пише HDD2 значи има място за втори хард, а и да няма, можеш да му сложиш външен на USB и да буутваш от него. Така ще ти отпадне и необходимостта от включване/изключване на втория хард. четвърто - конекторите са стандартни - или АТА или SATA. Други и да искаш няма Действай