gorki

Потpебители
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by gorki

 1. Ами аз знам кое точно и е счупено на единия клавиш има 2 елемнтчета,които влизат във 2 дупки и тези 2 елементчета са счупени,а другите просто пак има едни 2 елементчета на самия бутон отдолу,които се захващат за рамката,на която се слага клавиша та тия елементчета са прецакани.(пробвах да махна здрав клавиш и да сложа на неговото място разбития и не пасва,а здравия пасва на рамкат на разбития).Та единия го залепих с лепило и горе-долу стана малко играе понеже няма опора в крайщата,но ако се продават по отделно тия елементчета ме интересува понеже 40лв заради 3 клавиша малко не ми се нрави..
 2. Здравейте.Значи махнат си копчетата на лаптопа за да почистя праха и боклуците под тях обаче няколко копчета просто не мога да ги сложао обратно и май нещо съм счупил.Като ги сложа отпред има 1 щифчета там си влизат,но отзад не могат да се захванат като на 1 бутон въиобще двете елемнтчета,на които се слагат бутоните не могат да се съединят.Та въпроса ми е какво да правят...някъде продават ли отделно бутоните с тия елементче?Мерси на всички отзовали се. П.П Обислям да си купя 1 лепило и просто да залепя бутона за гумената част би трябвало да стане.
 3. Много е точен колегата.

 4. Ще ми пращат матрица за лаптоп,но с опция да се тества преди да се плати и ми трябва някой да дойде с мен и да монтира матрицата в офиса на екнот,Ще му платя колкто е нормалното за такъв вид труд.
 5. Карах колата като лаптопа беше на заднат седалка отворен,наложи се да спра рязко и задната му част се удари в седалката и сега не дисплея отвътре има някакви черти като напукано стъкло и само в най-гроната си част работи екрана.Лаптопа е 17 иначе.Как може да се оправи?
 6. Счупен екран

  Мерси.Доколкото прочетох в интернет чисто нова матирца е към 400лв което е пълен абсурд да там..нямам такава възможност та явно ще чакам втора ръка.Няма ли някакъв вариант да се оправи дисплея без д асе подменя или е необратимо?
 7. Счупен екран

  Да това е ясно.Колко би ми струвал екрана чисто нов и втора ръка?17 инчов асус е лаптопа.Модела е pro72q.Други щети няма понеже в момента пиша от него в едно малко прозорче на екрана та всичко друго си работи.Така да ме е яд,а в момента хич нямам пари за такива неща...студентс съм.