ubahi

Потpебители
 • Content count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Неутрален

About ubahi

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Пол
  Мъж
 • От
  Стара Загора
 • Лаптоп
  Dell Inspiron N5010
 • ОС
  Windows 7
 1. Asus x59-gl

  Идея - пробвай да захраниш лаптопа с трифазен ток.
 2. Напълно ясно ти е казано че лаптопа е за сервиз.Какъв ти е проблема? От няма 1 ден си тука и се правиш на остроумен . А забравих може би хората от форума са длъжни да знаят всичко и едва ли не да ти оправят лаптопа. И да ти кажа ли защо е така по българските форуми...... понеже е пълно с такива като тебе.
 3. HP compaq 6735s

  Здравейте! Проблема е в това че за 2 год. сте разредил батерията само 20 пъти.По този начин сте съкратил живота й. Батерията трябва да се разрежда на всеки 3-4 дена. Инсталирайте си програмата Everest и проверете на колко процента е износена.В случей че е износена над 65-70 % ще трябва да се сменя.
 4. Acer Aspire

  Въпрос към Gero.Моя лаптоп си поддържа температура от 50 градуса като работи само skype и в стаята ми не е 30 градуса.Това е много така ли ?
 5. Vupros

  Не можеш.Купи си едно такова сладурче и тогава ще можеш. Цък
 6. Здравей! От моделите които си избрал само Asus е със поколение i3 процесор следователно другите ти предложения отпадат.Казваш че лаптопа ще се ползва 3-4 год. Аз ти предлагам за 100-200 лева отгоре да си купиш нещо с по добър хардуер. Ето няколко предложения от мен: Цък (Аз имам такъв струва си парите. ) Цък Цък
 7. Температурите са нормални за мене поне.Пак ти казвам всеки има различна преценка.
 8. За един са много, за друг не !
 9. След като искаш качествена клавиатура и корпус изцяло от алуминий, защо не си купи един Apple ? Ти какво очакваш за тия пари целия корпус да е от алуминий ли ? И клавиатурата тракала ..... я обясни как точно трака ? Ти да не я блъскаш с някоя тесла че да трака ?
 10. Ще добавя само че клавиатурата е повече от добра.Аз лично съм много доволен.Хлътване забелязах в областта на буквите O,P,L, но в последствие на доста силно натискане като мисля че никой не пише по този начин .Като цяло лаптопа си струва парите ,но и аз бих ти препоръчал моделът със алуминий както е направил колегата поради това че с алуминий корпуса е по здрав и надежден.
 11. Аз съм инсталирал 7-ца , но от така зададеното обяснение на проблема ти нищо не мога да разбера. Като цяло процеса не е нищо сложно. Съвет: Пишеш във чичко Google "Как да инсталираме Windows 7" и си идеален . Може да разгледаш и форума понеже има доста теми свързани с инсталация на Windows 7 и мисля че на по-разбиращите от мене не им се обяснява по 100 пъти едно и също .
 12. Здравей! Аз имам посочения от тебе Dell и съм доволен.Пробвал съм някои тежички игрички и си вървят без проблеми.Но сега ако трябва да избирам, бих избрал Acer поради причината че е по добър хардуерно от Della и е на добра цена.Също така ми харесва дизайна на този Acer.Който и да избереш, ще ти свърши работа.
 13. Acer Aspire 5535 problem

  Нямам за това и не съм дал съвет в тази случей.И не давам линкове за сервизи и драйвери понеже със закупуването на лаптоп си има упътване как да си свалиш драйвери и също така телефони за контакт със сервизи и всички други глупости, но има мързеливи хора които не си правят труда да си разгледат упътванията и само реват по форумите. Гледам нещо против имаш това че господин Илиев дава такива съвети на хората (линкове към сервизи и драйвери), оплачи се на адмнистраторите или модераторите на форума като ти е такъв голям проблем. Не мисля че ти си човека който да каже дали могат или не могат да се дават такива съвети за изпращане на лаптопи във сервизи.
 14. Acer Aspire 5535 problem

  А ти явно не си разбрал че не е хубаво да се спами в темите на хората.След като нямаш компетентно мнение по въпроса,защо въобще пишеш,да си направиш гимнастика на пръстите ли ?