IBM_Lenovo

Доверен потребител
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by IBM_Lenovo

 1. Знака "-" си е стандартна част от надписа "-USB HDD", така че минуса не е проблема. Ако това устройство ти е в списъка на устройствата изключени за бутване може да го "качиш" нагоре с бутон "х".
 2. ibm t60p ati firegl v-5200

  Здравей, намерих драйвер дето съм записвал преди време за тези модели, ако искаш пиши на скайпа да ти го пратя, тук няма начин как да го кача.
 3. http://support.lenovo.com/en_US/research/hints-or-tips/detail.page?LegacyDocID=TPAD-MATRIX Ето и един линк за всички модели.
 4. Важна промяна във форума

  Здравейте, от още един новобранец . Следя темата с голям интерес, но досега се въздържах от коментари. Защото съм на мнение, че когато човек не плаща за нещо, не може да има големи претенции. Идеята за нулиране на профилите не ме радва особено, но както се казва " на който не му харесва може да ходи другаде...". Лично на мен не ми допада да предлагам лаптопи в сайтове редом с бельо и обувки, но човек никога не знае, нека да изчакаме и да видим как ще се развие идеята на администраторите на форума. Според мен обаче, трябва да се прави разлика между мнение и търговски рейтинг. Това, че някой е изказал мнение по определена тема няма нищо общо с коректността му при покупко-продажби. Което веднага води до извода, че в раздел пазар трябва да се въведе по-добър контрол и рейтингова система. Но не знам до каква степен "домакините" на форума имат интерес от коректен и добре работещ форум, защото в този раздел сме до някаква степен преки конкуренти (къде с машини "като нови" или такива втора употреба) . Логично е екипа на laptop.bg да има интерес от подръжката на форум, но не и в частта му "пазар/базар" . Затова отдавна се каня да предложа, да се въведе такса за публикуване/ъпване на обява (примерно 0.6/0.2 лв. - цената е доста символична, но ще накара някой да се замисли, преди да ъпне една обява три пъти на ден ). Разбира се в този в този случай, трябва да се махне "вдигането" на тема от чуждо мнение и съответно може да има няколко безплатни обяви на месец, за да не се "гонят" новите и не толкова редовни потребители. За сметка на тези символични такси Администраторите на раздела да се ангажират малко повече с контрола, да въведат рейтингова система и ако трябва дори и шаблон за публикуване на обява, за да са по-ясни и разбираеми нещата. При нужда и с някаква форма на арбитраж при проблем, което няма как да се случи в друг сайт поради липсата на специалисти в областа. Предполагам свития пазар и отлива на посетители във форума са накарали администраторите да се замислят за промени и се надявам, че с разумни и интелигентни решения нещата могат да се направят по-добре за всички.
 5. T42 ATI7500 - 75.00лв,

  дъно + фан, + CPU 1.7/2M + основа - 90лв

 6. Имам, 3лв, но куриера ще е по-скъп около 5лв.

 7. http://forum.laptop.bg/index.php?showtopic=20756&st=0&p=71236&fromsearch=1&#entry71236

  гаранция 3 месеца - ако няма хардуерни намеси и следи от заливане, изпускане счупване ...

 8. Предполагам е 14":

  ползвана в отлично състояние - 30лв

  нова оригинална - 55лв

  куриера ще е окло 5лв и стотинки при интерес skype: didoto6766

 9. EX600 - 17" ли е, има ли здрави панти?

 10. Не, ЗА Z-срията нямам.

 11. Ако не намериш "дълъг охладител" в добро състояние, мога да предложа, къс за 15лв и да си смениш само фана или да сложиш на графияния чип пасивно охлаждане.

 12. МАИ САМО ЗА ТОЗИ МОДЕЛ НЯМАМ, ИМАМ Х4, X4T, Х6, Т4, R5,

 13. надявам се не си ме разбрал погрешно, имам само дъно без охладител ...

 14. Не нямам, но пък имам дъно :)

 15. Здравей, нямам работещо дъно за тези модели в момента, имама доста ...

 16. Продавам Fujitsu Siemens S7010

  Лаптопа е продаден, остават захранващ адаптер и док станция!!!
 17. Fujitsu Siemens S7010 работи но има много забележки по кутията и дисплея, няма батерия и тъчпада не работи. Има зархраняащ адаптер и док станция. За връзка: на лични или тел: 0878404397, skype - didoto6766 Местоположение - Монтана ЗАПАЗЕН
 18. За кой модел 14" или 15" ?

 19. какъв интерфейс и формфактор