IBM_Lenovo

Доверен потребител
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

246 Доверен

2 Followers

About IBM_Lenovo

 • Rank
  IBM_Lenovo Seller

Profile Information

 • Пол
  Мъж
 • От
  Монтана
 • Интереси
  https://support.lenovo.com/us/en/preauth?ReturnUrl=%2fproducts%2fsearch
 • Лаптоп
  ThinkPad
 • ОС
  ---

Contact Methods

 • Skype
  didoto6766

Recent Profile Visitors

15753 profile views
 1. Знака "-" си е стандартна част от надписа "-USB HDD", така че минуса не е проблема. Ако това устройство ти е в списъка на устройствата изключени за бутване може да го "качиш" нагоре с бутон "х".
 2. ibm t60p ati firegl v-5200

  Здравей, намерих драйвер дето съм записвал преди време за тези модели, ако искаш пиши на скайпа да ти го пратя, тук няма начин как да го кача.
 3. http://support.lenovo.com/en_US/research/hints-or-tips/detail.page?LegacyDocID=TPAD-MATRIX Ето и един линк за всички модели.
 4. Перфектно отношение, лаптопа е страхотен, всичко си е точно както си го е описъл човека, за напред най-вероятно пак бих правил сделки с него. Силно препоръчвам.

 5. Важна промяна във форума

  Здравейте, от още един новобранец . Следя темата с голям интерес, но досега се въздържах от коментари. Защото съм на мнение, че когато човек не плаща за нещо, не може да има големи претенции. Идеята за нулиране на профилите не ме радва особено, но както се казва " на който не му харесва може да ходи другаде...". Лично на мен не ми допада да предлагам лаптопи в сайтове редом с бельо и обувки, но човек никога не знае, нека да изчакаме и да видим как ще се развие идеята на администраторите на форума. Според мен обаче, трябва да се прави разлика между мнение и търговски рейтинг. Това, че някой е изказал мнение по определена тема няма нищо общо с коректността му при покупко-продажби. Което веднага води до извода, че в раздел пазар трябва да се въведе по-добър контрол и рейтингова система. Но не знам до каква степен "домакините" на форума имат интерес от коректен и добре работещ форум, защото в този раздел сме до някаква степен преки конкуренти (къде с машини "като нови" или такива втора употреба) . Логично е екипа на laptop.bg да има интерес от подръжката на форум, но не и в частта му "пазар/базар" . Затова отдавна се каня да предложа, да се въведе такса за публикуване/ъпване на обява (примерно 0.6/0.2 лв. - цената е доста символична, но ще накара някой да се замисли, преди да ъпне една обява три пъти на ден ). Разбира се в този в този случай, трябва да се махне "вдигането" на тема от чуждо мнение и съответно може да има няколко безплатни обяви на месец, за да не се "гонят" новите и не толкова редовни потребители. За сметка на тези символични такси Администраторите на раздела да се ангажират малко повече с контрола, да въведат рейтингова система и ако трябва дори и шаблон за публикуване на обява, за да са по-ясни и разбираеми нещата. При нужда и с някаква форма на арбитраж при проблем, което няма как да се случи в друг сайт поради липсата на специалисти в областа. Предполагам свития пазар и отлива на посетители във форума са накарали администраторите да се замислят за промени и се надявам, че с разумни и интелигентни решения нещата могат да се направят по-добре за всички.
 6. Изключително коректен, прати ми лаптопа с кашоните, чисто нов, както беше в обявата! Благодаря! :)

 7. Колегата е много коректен ,прати ми матрица опакована както си му е реда в перфектно състояние и намери време да отговори на всичките ми въпроси.ЕВАЛА на такива хора

 8. Имах проблем с една плочка Рам памет,от лаптоп който си бях купил от него.Направих му рекламация / не в тия 7 дни,дето е обявил в обявата/,смени я човека,КОРЕКТЕН !Купувайте от него,без притеснения! :)

 9. човека знае как да прави бизнес.Ниски цени и качество.Коректен!

 10. Коректен и разбран, препоръчвам

 11. Много точен човек - лаптопа, който закупих от него дефектира около седмица след закупуването - върнах лаптопа и ми върна ми парите до стотинка! Препоръвам да се работи с него.

 12. Много точен и коректен човек,препоръчвам го ! Специално заради мен седя на компютъра до 23:00ч.,за да му кажа дали ще го взема и го взех ! Лаптопа е в повече от добро състояние,всичко му работи и е като нов ! :)

 13. бърз, коректен. Всичко беше както се разбрахме

 14. Много коректен, удоволствие е да се работи с хора като него :)

 15. както всички други точен и коректен