Valcho

Потpебители
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Неутрален

About Valcho

 • Rank
  Новорегистриран
 1. Благодаря ти, Жоро. Ти ме накара да премисля положението, в което се намирам и да приоритизирам нещата, за които ми трябва един лаптоп. Наистина, ако 5930G не беше спрян от производство, щях да си го взема без да се замисля. Но при това положение да се дават маса пари за един лаптоп, които пък и е труден за ъпгрейд, просто не ми се нрави Заради това ще си взема един лаптоп, които да ме крепи във всичко друго, но не и игрите и отделно за остатъка от парите + малко добавка ще си взема един мощен PC дзвер. Просто не виждам смисъл да се мятат чувал с пари за геймърски лаптоп. Не и сега, не и при това положение на пазара. Благодаря Едит: Sad, видях 18.6" инчовия звяр на живо и мога да ти кажа, че това е един от най-добрите дисплей, които съм виждал
 2. А можете ли да ми предложите някаква алтернатива на 5930G като параметри ?
 3. Горното съм аз
 4. А възможно ли е първия път въобще да не е заспал? Т.е. да си го оставил затворен за 1-2-5 минути и той да не е имал възможността да заспи, защото го тормозиш , а при втория път да си го оставил за по-дълго време и да е трябвало просто да натиснеш power бутона веднъж?
 5. Здравейте Може ли да задълбаем малко повече в темата. Наистина и двата лаптопа имат своите плюсове и минуси. При 5930G виждаме малко по-нов процесор, който според мен би трябвало да консумира по-малко ток и е мааалко по-мощен. Верни ли са ми вижданията? Обаче, 6920G има 16" дисплей плюс много гъзарски тъч панел, който не знам в кой момент ще се счупи/развали. Докато 5930G е по straight-forward и oldschool, без такива джаджи и ми се струва по-надежден. А и 15" му дисплей 100% означава, че ще може да му се намери компактна и стилна раница. Сега малко за видеокартите. При 5930G не може да се пропусне GDDR3 паметта на 9600GT. Огромна ли е разликата в сравнение с 9500GS на 6920G (говоря за този, който е в промоция сега) ? Апропо, за първи път чувам DDR2 SDRAM (6920G от промоцията) Нещо иновативно ли е или просто е печатна грешка? Надявам се да получа отговори на тези въпроси и да успеете да ме наклоните да си взема които и да е от двата модела. Просто не знам кой от двата да избера. Помощ Благодаря предварително Edit: Кога очаквате да получите отново 5930G ? До няколко дни, седмица, две?