tuxfen

Потpебители
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Неутрален

About tuxfen

 • Rank
  Новорегистриран

Profile Information

 • От
  Асеновград
 • Лаптоп
  fujitsu-siemens
 • ОС
  Ubuntu
 1. ...и да се върнем на темата ако може. Смятам че който започне да подпитва за антивирусни програми и дори стигне до плащане ако ще и да става въпрос за 5 лева на месец е крайно време да мигрира към Линукс.
 2. Ubuntu / Run it with Windows

  Здравей mikibig,на практика имаш две операционни системи с които можеш да работиш. След като си инсталирал Ubuntu до Windows си записал Grub Loader. За щастие Linux е роден в мрежа и дистрибуциите му поддържат практически всякакви файлови системи , включително и най - широко разпространената сред потребителските машини а именно NTFS.Това означава че е по - удачно да работиш под Убунту за да можеш да използваш на 100% от твърдият си диск и да прехвърляш файлове между дяловете си когато се наложи.
 3. Здравейте колеги.Който взима лаптопи или части без гаранция(за да си спести 10-15 лева) винаги носи риск и то доста голям.За това много трябва да се внимава какво се купува.Случвало се е дефектни видео карти след нагряване със сушоар да карат по 4-5 дни и после да гаснат,а на всички им е ясно след това колко струва ремонтът и то ако стане.Ето че 15 минути тест също не решават проблема,тъй като изпратеният лаптоп или дънна платка днес стигат до уговореното място още утре.Моят съвет е преди нещо да бъде закупено да се проучи много внимателно човекът от когото се купува.Да се види от кога е регистриран и да се надяваме да не е с повече от един ник защото стават инфекции(с единият ник ще лъже,а с другият ще маже).Пожелавам късмет на всички които пазаруват на сляпо.