Archo

Потpебители
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Неутрален

About Archo

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • ОС
  ---
 1. отново ще се повторя , както писах и в една друга тема за лаптоп за инженерна работа - за тези пари твърдо с 2 ръце за R61
 2. HP Compaq 6715s

  гледам че се обсъждат батериите на лаптопите та да добавя и аз нещо допълнително . принципно както каза Joro батерията има определени цикли зареждане и след това става неизползваема . батерията технически е изправна , просто в нея има брояч за тези цикли на зареждане , и след определена бройка батерията спира да се зарежда за да се предпази лаптопа от ниски напрежения . даже батерията ви да е на 99% и пуснете на ток със сложена батерия , дори дозареждането до 100% се отчита като цикъл на зареждане , което автоматически намалява живота на батерията . та моят съвет е ако работите доста на преносимият си компютър използвайте го на ток с ПРЕМАХНАТА батерия , или просто правете пълен цикъл зареждане-разреждане . е примерно когато бързате за някаде или сте напът неможе да се избегне да не се дозареди батерията но това са частни случаи общо взето .
 3. 6735s инсталация

  най лесно става инсталирането на XP след като от Bios-a на SATA MODE вместо AHCI се избере IDE . правите си цялата инсталация на ХР . рестартирате пускате от БИОС-а отново опцията AHCI и след това ръчно ъпдейт-вате от Device Manager-a драйвера за IDE/SATA . другият вариант е намирате си буутващо CD със XP . правите му копие на твърдия диск и с помоща на програмата nLite вмъквате драйверите които желаете към инсталацията / може да добавите и направо драйверите за звук/видео/чипсет и т.н. / след което програмата премахва и добавя някои неща и получавате windows с интегрирани за вашият лаптоп драйвери . описание за работа с програмата може да намерите ТУК
 4. най добре да отидете в магазина който сте го купили да им обесните за проблема и ако още е в гаранция в сервиза ще го отворят и ще видят дали не потъва някой клавш на клавиатурата . ако не може да намерите оторизиран сервиз на FSC и евентуално там да търсите решение на проблема .
 5. HP Compaq 6735S FU374FS

  много е условно дали е добър . зависи какви игри смятате да играете . Crysis на max примерно дори и на GF9XXX се задъхва . http://www.stemo.bg/jsp/bg.do?a=cHJvZHV ... n.1.1.21.1 може този да погледнете или да се ориентирате към Asus без операционна система да не давате излишни пари за нея , а да получите по високи показатели които при игри биха ви били от полза .
 6. HP Compaq 6735S FU374FS

  вземете с Intel процесор , AMD загрява умопомрачително много и ще трябва да го ползвате с Cooling Pad
 7. след като пуснеш външна клавиатура посредством USB , надали ще има нужда да изключваш тази на лаптопа . ще можеш предполагам и с която и от двете да работиш .
 8. http://laptop.bg/#/details/IBM%20LENOVO/4/1307 бих казал за тея пари и с Quadro за посочените приложения перфектен . верно е че 160 гб е харда и е само с 2 ГБ Рам но все пак е ThinkPad , с Quadro е и е WSXGA+
 9. един съвет - бягай от АМД щом ше играеш игри - много грее , а натоварването ще е голямо . и още един - за бога не купувайте лаптопи и каквато и да е компютърна техника от тези вериги магазини . гаранционното им обслужване е отвратително . да не говорим какви невежи работят там ... . по добре си вземете машината примерно от laptop.bg или откъдето вие решите .