Nadq_

Потpебители
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Неутрален

About Nadq_

 • Rank
  Новорегистриран

Profile Information

 • Пол
  Жена
 • От
  Radomir
 • Лаптоп
  Asus , IBM
 • ОС
  Windows 7
 1. Някакви отзиви за тези сервизи има ли???
 2. Тук за лаптопи ли ще си говорим или ще го обръщаме на политика и българско законодателство? Анонимния, ако си толкова отворен, можеш да си отделиш 5 мин., да си направиш регистрация и после храни каквоооооооото си поискаш.
 3. Няма проблем, но все пак малко за малко инфо ще е от полза. Ако идеята беше ASUS матрица в/у IBM, бих се заела веднага, но за обратната версия, не знам дали ASUS-a няма да се съпротиви......
 4. Брат, още ли не ти зарежда батерията? Ако е така мога да ти дам малко "странна" идея. Даже няколко Така, първо опитай да я разредиш по дос (нищо, че не отчита уж) Ако не стане, има 1 програма, (hirens boot cd), с която също може да пробваш. Ако и това не стане - моя метод - 24 часа във фризера, идеята е, че повечето батерии (изключвам полимерните ) се разреждат на студа до 100% , след което - 24 часа да се размръзне и слагаш батерията отново + зарядното. Ако не зарежда, почваш 1 много брутален експеримент, който обаче има ефект:стартираш лаптопа и по средата, когато се зарежда windows дърпаш щепсела, така нялколко пъти да загрее хубаво и би трябвало батерията да се активира, ако не, започни след тази процедура да влизаш отново под дос, за да провериш дали отчита батерията, ако я отчита правиш опит за повторно пълно разреждане. Преди да направиш всички тези глупости обаче, пробвай дали лаптопа ще зарежда с друга батерия (намират се) на Т60 и ако да - огледай внимателно корпуса и мястото, където батерията прави контакт с лаптопа, за: пукнатина в корпуса, замърсяване на участъка, където трябва да протича ток и други такива дреболии.Относно проблемите които мислиш, че ти прави от батерията - провери си драйвърите на видеокартата и сканирай лаптопа си със друга антивирусна (по възможност си хакни нортън, много е добра).
 5. Някой правил ли си е експеримента да сложи IBM матрица на ASUS? И съществува и S-IPS матрица повече от 14-15'?
 6. dakatakar става с драйвърите за win vista
 7. Провери си съобщенията в профила
 8. Значи, колеги откриване на лаптопите НЯМА, не защото няма начин, просто процедурата е достатъчно дълга, че 1 нормален крадец с минимални знания да успее за това време да извади необходимата част.Отделно че вече има и програми, които след инсталиране на лаптопа - той става непроследим. Хубавото е, че има и програми, които при предварително инсталиране на лаптопа помагат проследяването му през интернет. Основно се препоръчват 2 програми : Адеона: и Pray: http://www.youtube.com/watch?v=nmAsRsDsecQ&feature=related Подробност обаче е, че трябва да са инсталирани предварително. Приемето го като препоръка ако сте си взели вече друг лаптоп.