EmZvr

Потpебители
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by EmZvr

 1. Махни всички кодеци и чудесии дето си качвал и си свали това: http://mirillis.com/en/products/splash.html
 2. Здравейте, търся си лаптоп до 1700лв със следните изисквания: - Процесор i3/i5 - Видео карта ATi 5650 или подобна + вградена интелска - Дисплей под 15" - Добра батерия Или с една дума малък геймърски лаптоп с добра батерия. След мнооого разглеждане се спрях на тези модели: Lenovo Y460 HP Envy 14 Acer 3820TG Като че ли Acer-а най отговаря на изискванията, най вече заради уникалната 9 клетъчна батерия, но пък дисплея му е доста малък. 14 инча е най-добре. А и Acer като фирма не ми вдъхват доверие. За жалост нито един от тях ги няма в сайта. 3820TG го имаше, но вече не. Очаква ли се някои от тях да се появи ? Ще се радвам, ако добавите и друго предложение към списъка.
 3. Да и той е добър, но повече от 1700 няма как да отделя това ми е абсолютния максимум. А и по принцип СД не ми трябва. До сега съм използвал Сд на компютъра си само, за да си преинсталирам WIndows-a
 4. Да лаптопа е страхотен за игри. Но надвишава бюджета ми, не е толкова преносим - 15,6 ивча екран и с 6 клетъчна батерия едва ли ще издържи много. nvidia Optimus не е лоша като технология, но и switchable graphics ме устройва. За всичко ще използвам интелската карта и като искам да играя игри пускам по-мощната карта. Но предполагам предстоят да излизат доста лаптоти с тази технология и сигурно ще има доста добри предложение и за това не е много удачно сега да купувам, но няма как, студент без лаптоп трудна работа За това като гледам само тези 3 лаптопа удовлетворяват изискванията ми: HP Envy 14, Acer 3820TG и Lenovo Y460. Но същност четох ревю за Lenovo-то и май батерията му не е сред най-добрите..
 5. Благодаря ви за мнението. Но за жалост и трите лаптопа имат слаби видеокарти, които са доста далеч от Ati 5650 :/
 6. Един съвет и от мен, ако използвате лаптопа често във вас свързан към контакта, махайте батерията и работете само на зарядно. Освен това следете хард диска ви за грешки и го дефрагментирайте, когато е нужно.
 7. Най-добра антивирусна?

  Едно едно сравнение за бързината на антивирусните - https://docs.google.com/viewer?url=http://www.av-comparatives.org/images/stories/test/performance/performance_dec09.pdf Победител е Avira. С нея съм от 3 години и нямам никакви проблеми. Лека е не товари изобщо, ъпдейтва се сама и е безплатна. Единствения недостатък на безплатната версия е че показва рекламка при всеки ъпдейт, но това се оправя лесно по следния начин: http://www.wikihow.com/Remove-the-Popup-Ads-in-Avira-Antivir