Stoyns

Потpебители
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Stoyns

  1. Еми,първо е хубаво да си вземеш поставка за охлаждане.2-ро,имал съм същия проблем,наложи се да си купя ново зарядно.Друго незнам какво може да е.Посъветвай се с хората на Хардуер бг.Ходи там -> ЦЪК за Техници!
  2. Пълни инвалиди.Момчето иска да го изключи и повече да не го ползва.Това става през Биос-а.Влизаш си в биоса,намираш си къде е,и си го изключваш!Супер лесно е,и аз имах същия пробем,и го оправих по този начин,така и на мой приятели! Успех и дано съм помогнал!
  3. Здраейте!Имам лаптоп Asus F3s,вече доста остаря,но ми вършеше работа.Е,и това свърши ;( Един ден докато убивах времето с една игрица,екрана ми стана на черти(не изгасна веднага), на снежинки даже но излгеждаха ей така --> --- ---- ----- ------ Зацепи и изгасна. Реших че е някъв бъг,нещо обичайно.Включих го,започна си нормално,докато не стигнах до парола и име.Там ми показа същата невероятна резолюция 640х480.Логнах се с надеждата че ми се е прецакала резолюцията.Натиснах си десен бутон,скрийн резолюшън,и като цънах да видя данни за видеокарта,такива нямаше!Компютъра е доста потдържан,има си охлаждане,преди 5-6 месеца е сменяна термопаста,отдолу капака е отворен за по-добро охлаждане,и софтуера си е изряден!Проблема според мен е доста сложен,и аз лично не мога да си обясня какво ми се случи.Предполагам че видеокартата ми е изгоряла,но незнам дали може да се смени,незнам,незнам.Ако някой може да ми помогне с някаква информация,или му се е случвало и се е справил,моля пишете,че ще го пускам за продажба на части. Поздрави Stoyns!