d31fy

Доверен потребител
 • Content count

  100
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 Добра

About d31fy

 • Rank
  Стар потребител

Profile Information

 • Пол
  Мъж
 • От
  София
 • Лаптоп
  Thinkpad T430
 • ОС
  Windows 7
 1. Здравейте, за какъв модел Леново става въпрос ?
 2. Здравейте, би било хубаво да опишете какъв е лаптопа и какъв е звука, който се чува. Като цяло, Тинкпад серията, имат сигнал, който сигнализира при включване и изключване на зарядното. Ако чувате такъв звук всеки път, когато включвате или изключвате зарядното, значи всичко е наред.
 3. Lenovo 3000 N200

  Проверете и протокола/стандарта на който се връзва ... някои рутери, когато имат вързани два - три различни протокола, имат лимити ... Ако единия лаптоп се връзва на B, G а другия на N примерно ...
 4. Двата таблета са много сходни, частите за тях се припокриват в голяма част от случаите. Естествено Х201 е с i5 и i7 процесори, което го прави значително по-добър и по-бърз. И двата таблета като цяло са качествени и нямат много проблеми.
 5. Хм тези лаптопи не съм виждал да имат проблем с уайърлеса, освен това, че грее много. Пробвай с бутваща операционна система от флашка - примерно убутну и виж как се държи там, на мен това по-скоро ми намирисва на софтуеърен проблем.
 6. Проблема на тези N200 e че са проблемни отвсякъде ... минали са ми много такива през ръцете и ако нямаш резервни видеокарта и дънна платка да тестваш, е много трудно да се разбере в кое от двете е проблема ...
 7. Привет, по начина, по който описвате проблема изглежда сякаш е изгоряла лапмата на дисплея. Другия възможен проблем е самият кабел. Много рядко съм виждал проблем с иневертора при тези модели. Така че аз бих сменял 1. Дисплей, 2. Дисплей кабел, 3. Инвертор.
 8. Моля ви, да престанете с глупостите по запояване и разпояване, този процесор освен, че е запоен е и ЗАЛЕПЕН! В моите очи, всякакви интервенции освен от сериозно оборудван завод или такава фирма, биха довели до нищо по различно освен унищожаването на платката. Купете нова батерия и забравете за глупостите. Батериите дефектират както всичко друго!
 9. Привет, въпросите са следните: 1. Лаптопа имал ли е камера (или е добавена в последствие) и ако е имал, дали тя някога е работила (или това е нова инсталация)? 2. В случай, че отговора на първи въпрос е, че лаптопа е имал камера но не е била инсталирана, възможностите са три: 2.1 Камерата е развалена (виждал съм нови лаптопи да идват с развалени камери) 2.2. Не слагате правилния драйвер 2.3 Има комбинация от клавиши примерно FN + F7, които на някои модели на леново включват и изключват камерата (проверете точно на кои F-ункционален клавиш е нарисувана камерата). Ако нищо не се получава, имате нужда от инсталация на Lenovo Power management driver + Lenovo Hotkeys driver. Успех.
 10. Привет, не може да бъде сложен "допълнителен диск". Съществуват само така наречените преходници, които позволяват вътрешния 1.8" АТА слот да бъде "конвертиран в" мини PCI-e, Compact FLASH, SD и т.н. Аз лично съм пробвал с CF, работи безпроблемно с пре-флашване на биоса (да не ми дава грешката за несъвместин диск) но самата карта трябва да е бърза иначе се влачи.
 11. Нов процесор за Lenovo X121e

  Здравейте, "обаждам се": Процесорите на почти всички модели от X серията (както и конкретно на този) са запоени за дънната платка и за да бъде заменен с Core i3 примерно, трябва да бъде сменена цялата дънна платка.
 12. Има страхотни модели на Т400 и R400, които са с ЛЕД матрици и висока разделителна способност! Препоръчвам ги! Двата лаптопа за мен са еднакви, аз съм срещал по-малко проблеми при R400 отколкото при Т400. Голямо предимство на лаптопите втора употреба е, че частите за тях са сравнително евтини. От друга страна новото си е ново .. а и ако има 2 годишна гаранция може би е по-добрият вариант.
 13. Lenovo X100e или Lenovo IDEAPAD S10

  И двата лаптопа са с доста дефекти и шанса дъното да откжаже е доста голям (т.е. би било хубаво да бъде с някаква гаранция. На Х100 аз лично задължитено препоръчвам охлаждаща подложка. Ако искате нетбук, по-добре да бъде Х121 или Х131. Естествено, много много по-добре е Х200 модела с P8600, който е много стабилен, тих и продуктивен.
 14. Lenovo t61 проблем

  Добави още 2 ГБ РАМ и смени пастата на вентилатора.
 15. Като прочетох и си казах милия човечец. Възможностите обикновено са няколко. 1. Има някъде копче за включване и изключване на уайърлеса, не знам къде е на този модел, вероятно някъде от страни. 2. Не знам как е на идеападите, но на тинкпадите има софтуер, който се нарича lenovo hotkeys и с него могат да се пускат и спират уайърлеса и другите неща нарисувани върху F бутоните. 3. Все пак ако след горните две, не се вижда нетуърк карта в device drivers с удивителна, означава, че твърде вероятно картата или я няма или е развалена или има някакъв друг проблем. Успех