kkk352

Потpебители
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Неутрален

About kkk352

 • Rank
  Новорегистриран

Contact Methods

Profile Information

 • Пол
  Мъж
 • Лаптоп
  Asus Eee PC, LG 50
 • ОС
  Windows XP
 1. Имам две дъна на LG LS50 на които не работят USB.-тата. Дали могат да се оправят?
 2. spreewel - здравей и извинявай, ако това което съм писал не касае теб. Вярно е обаче, че контактувах с човек с посочените от мен мейл и телефони и бях измамен като ми прати дефектна матрица, а след това се покри и не отговори нито на телефоните нито на мейл-адреса си. Вярно е обаче и това, че vlamh е посочил страницата, където е обявена продажбата (по 20 лв) на сим-карти, с една от които бях измамен. Не е нужно тук да соча и кореспонденция си по мейла на abv.bg адреса. На всички ни е ясно как се регистрира нов мейл-адрес,а мобилните оператори могат да отговорят дали са водени такива разговори, а дори и кой телефон от коя клетка (приблизителен адрес) е бил при разговора. Та това е. Вече купувам само като видя на място или след тест. Пък ако си коректен - търся работещо дъно за LG 50Ls.
 3. Измамници в този форум

  За измамниците е вярно. Още един пример и от мен: Купуват си по 20 лв нерегистрирани SIM-карти, регистрират си нови мейли и от тях предлагат нещо неработещо или некатачествено. Като лапнеш и купиш боклука им - изчезват - нито на телефона нито на мейла. Така ме излъга "Алекс Филипов" - от София, с ник ai_computers - вероятно ще се появи с нови имена. Съвета ми е: купувйте само с опцята тестване 15 мин, а не само оглед 15 мив, което нищо те означава.
 4. "ai-computers", или представилия се от негово име с имена Алекс Филипов, с купена отнякъде SIM-карта с мобилен номер 0876 866-696, или 0888 880-145, ме карат да мисля, че некоректността се шири в този форум. Прати ми матрица, която се оказа дефектна, след което веднага се покри и никой не отговаря нито на номер нито на мейл, който успях да намеря. Грешката разбира се си е и моя - обеща ми да тествам и тогава да платя, а се оказа, че имам право само да я огледам - какво да й гледам - номерата ли? Не съм за парите, трябва ми работещ дисплей, дефектен, с черти по него и аз си имам. Така че колеги внимавайте - не само с посочения от мен ....
 5. imam panti za LG_50Ls