Luciano

Потpебители
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Неутрален

About Luciano

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Пол
  Мъж
 • От
  Пловдив
 • ОС
  Windows 8.1
 1. Винаги съм ползвал Windows Update - и на лицензирани и на активирани по втория начин машини, като никога не съм имал подобен проблем. Помня за един проблем, който беше с някакъв ъпдейт - омаза шрифтовете, като ми трябваше час и нещо да зацепя от какво се е получило. Microsoft, почти веднага изкараха инфо как да се оправи проблема и за 10мин. бях готов.
 2. Огледай си настройките от панела за звука. Нещо е активирано. Сложи отметка на Disable all sound effects в Speaker Properties -> Enhancements.
 3. Както колегата е казал - провери настройките в биоса, ако там всичко е наред, първо инсталирай ПОСЛЕДНИЯ драйвър за ВГРАДЕНОТО видео на Intel и след него, този за NVidia.
 4. Махни стария или всички, които си опитвал да инсталираш и качи това. Имаше и още един, точно от сайт на lenovo, но в момента не го намирам. С този, който ти дадох линк, подкарвам bluetooth на няколко модела Dell, които не тръгват с тези, дадени за тях. Не обръщай внимание, че е за Windows 8.
 5. Както казва колега /и вероятно е прав/, губи се зеленият цвят. Внимателно провери, обаче, дали не си ровил по настройките на камерата или не си инсталирал програма за ефекти. Има подобен ефект, който съм срещал на едно Lenovo, при това го активирах съвсем случайно, но го хванах навреме.
 6. Клавиатурата е напълно функционираща, липсват три клавиша. В Пловдив е, мога да я пратя и с Еконт до всяка точка на България с 20% отстъпка от куриерската услуга.
 7. Драйвърът се търси по модел на камерата от сайта на Асус. Теглиш драйвър Suyin Camera Driver. И го инсталираш.
 8. Никаква разлика няма да усетиш. Едното е насочено към домашни потребители, другото е с разширени възможности, но пак казвам, че разлика няма да видиш. Реално кода е за активиране на 1 PC, но никой няма да ти се разсърди, ако си активираш още 2-3, без да прекаляваш, разбира се, защото ще ти блокират кода и ще трябва да се обясняваш. Това, че ще активираш 2-3 PC-та, не означава, че за пред тях ще си легален и редовен с PC-тата извън машината, с която си купил бозата. Не ти пречи, обаче, ако си ги ползваш вкъщи. Аз имам 2 копия на Windows с фактура за офиса, но с тях съм си активирал и две домашни машини, на които си вървят ъпдейти и т.н. Толкова. Дано си разбрал. И да ще получиш носител /DVD/ или Recovery партитишън на лаптопа. За да можеш при евентуална нужда, да преинсталираш.
 9. Където и да го сложиш, ще си е печка пак. Наистина има такива дискове, които си "пекат". Но от друга страна си работят дълго и напълно нормално.
 10. Виж дали охладителят е добре закрепен за дъното. Дори едно краче от тези пластмасовите, да не е "щракнало" добре, може да ти прави тези номера. Тези градуси са високи за този процесор. Захранването не разбрах чисто ново ли е или не? Ако е ново, каква марка е, защото 450W NoName се равнява на не повече от 300W и при товар, пропада.