alman

Потpебители
 • Content count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Неутрален

About alman

 • Rank
  Новорегистриран

Profile Information

 • Пол
  Мъж
 • Лаптоп
  HP Pavilion dv5
 • ОС
  Windows Vista
 1. Мерси пич, вече намерих лентовия кабел
 2. Здавейте , лаптома ми прави проблеми с лентовия кабел. От време на време картината става на линии и малко като мръдна дисплея или стисна лявата панта нещата се оправят. Давах лаптопа в сервиз и уж го оправиха, но нказаха, че не поемат гаранция. Компютърът работеше перфектно около 20тина дни и се появи същия проблем. Въпросът ми е, възмошно ли е да е някаква разхлабена букса или целия лентов кабел е за смяна? Мисля си, ако кабела е прецакан, как в сервиза го нагласиха да работи няколко дни? За мен по скоро е хлабава връзка някъде. Ако има някой, който да се ангажира за ремонта му с гаранция, моля нека пише на лс.
 3. Мда, идеята ми беше да дам Асуса на жена ми а аз да гепя Вайото . Видях предложението, даже преди това го гледах, но не мога да го сравня с Вайо - 1. Едноядрен процесор, 2. Селерон са най-скапаните процесори, 3.Кеша е 2 пъти по малък, 4. Рам-паметта е също по малка и не последно по-висока цена. Какво получавам в повече - единствено повече дисково пространство /което мен не ме вълнува особенно/ и качеството на Леново срещу Сони.
 4. Здравейте пред дилемата съм да купувам лаптоп- Досега ползвах от 7-8 години едно HP omnibook а от 2 години и един ASUS. Проблемът е , че HP поради старост тотално се скапа и почнаха да му се напукват пластмасите, не включва нормално от копчето и т.н. и понеже го ползва жената да си влиза в БГмама положението не се издърж. Та въпросът ми е дали лаптоп на старо или нов? Все повече се ориентирам на старо по ред причини, първата от която е финансова. По важният ми въпрос е имате ли мнение за Sony Vaio VGN-FE48E, понеже го видях в обявите и по специално струва ли си понеже е Сони и освен, че са по-качествени и по бамбашка. Също приемам актуални предложения до 600лв.