ddidodd

Потpебители
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Неутрален

About ddidodd

 • Rank
  Новорегистриран

Profile Information

 • ОС
  ---
 1. EliteBook 8440p

  Благодаря! Предложението Ви звучи разумно. Не съм се ориентирал още, а и не съм уредил самия бюджет за сега. Проучвам възможностите. И двата посочени вида могат да се намерят при вас, нали? Можете ли да кажете каква им е цената на двата вида?
 2. EliteBook 8440p

  Виждам, че единият 8440p се продава с 2ГБ памет. И при леново ThinkPad често се продават така готовите модели в България. Ако допуснем, че съм много изпълнителен човек, от къде може да се купи още 2GB DDR3 1333MHz от HP. За леново се знае от къде може да се купи памет с тяхното име и естествено със завишена цена. Все пак тия компании печелят от това и несъмнено ще има и HP брандирана памет.
 3. HP Pavilion dv7-3188cl

  Вие сте в две крайности на желанията. И аз ползвам компютър за подобни цели с изключение на игрането на игри. Всичко е въпрос на предпочитания, но мойта гледна точка е, че е незадоволителен лъскавият дисплей при работа с много текст. Не знам цената на посочения от Вас лаптоп. Но така или инак ще Ви се носи нещо от щатите разгледайте сайта на Леново и размислете над него. Например ThinkPad T510 има опция да е с дискретна видео карта, която обаче не е свръх мощна или W510 вече има опция с доста по-сериозна видео карта, но и за повече пари. Нещата там са доста по-сериозни и ще сте спокоен, че вземате нещо наистина добро. Отделно всичките им гаранции са с межднародна валидност. На сайта им може да се провери дали компютърът, който сте избрал, се обслужва в сервиз в България, като въведете номера на модела. Ако държите на HP, може да погледнете EliteBook 8540w или 8540p. Това е правилният избор за хора, които искат да ползват по-сериозно и по-усилено компютър. Съветът ми може да е странен, но споменатите са несравнимо по-качествени машини от павиляŠоните.
 4. HP Pavilion dv7-3188cl

  Здравейте, Как точно ще поръчате от щатите? По приятел ли? При всички положения е препоръчително да имате гаранция, която да бъде уважена и тука. Не разчитайте твърде много на късмет. Добре е да обясните какви са вашите нужди и за какви цели ще употребявате компютъра, за да могат хората наистина да Ви посъветват дали си струва. Поздрави.
 5. Здравейте, Аз бях на път да се спра на споменатото от вас Vostro. Наистина изглежда много добре и е сякаш много хубав. Спря ме следното: http://en.community.dell.com/support-forums/laptop/f/3518/t/19322611.aspx Това се оказва особено странен проблем и е с неясна за мен честота на проява. Но дори и да е малка честотата, то зачитайки премного надутата цена на българския пазар, някак си не си заслужава рискът да се опита. А и самият проблем е такъв, че навярно няма да се покрива от гаранцията, а и тук не като в някои по-бели страни безпроблемно да можеш да върнеш закупения продукт преди определен срок. Според мен рискът не си струва.
 6. Благодаря много за мнението. Сега дилемата е дали си струва да се донесе от щатите, защото за парите, за които тук се купува модел от R серията (може би и малко отгоре) от там може да се вземе Т410 и то с доста прилични параметри, което е блазнещо.
 7. Здравейте, Събирам мнения и информация от хора с впечатления (или запознати със слухове) относно тези два модела на Lenovo. Достатъчно здрави, устойчиви и надеждни ли са според вас, според вашите лични критерии за здравина, надеждност и устойчивост? Какви впечатления имате и бихте ли ги препоръчали? Търся компютър за един приятел и основните изисквания са чисто прагматични — да става за работа. Макар и много рядко налага се и пренасяне и то дори по самолети и в чужбина. Игри няма да се играят, а филм може да се пусне веднъж на високосна година. Важни са само показателите за работа и то ще се ползва усилено т. е. почти постоянно, но рядко ще се подлага на що годе тежки изчисления. T серията на Lenovo е твърде скъпа за това гледаме към R серията. Знам, че няма вечни неща. Целевото време е да издържи година и половина. Това би бил съвсем удовлетворителен резултат. Благодаря