DenisVelev

laptop.bg
 • Content count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

65 Доверен

1 Follower

About DenisVelev

 • Rank
  Модератор "Борса"
 • Birthday 08/22/85

Profile Information

 • Пол
  Мъж
 • От
  София / Тел.: 0897/944-543
 • Лаптоп
  EliteBook 8560W DreamColor
 • ОС
  Windows 10

Contact Methods

 • Skype
  Denis403757

Recent Profile Visitors

7647 profile views
 1. Това са глупости, който продава трябва да има търпение. Ако знам, че човек ще се забави, разбира се че ще проявя разбиране ... Все пак пратката е върната по желание на подателя, т.е. си е за негова сметка защото той така е решил. Ако имате непотърсена пратка в продължение на 7 дни, от еконт звънят да питата какво да правят с нея. На всеки се случва да закъснее. Не трябва на всяка цена да продавате вещи, преди всичко трябва да притежавате и търпение Г-н @pen_chev. Пратката е с разпореждане за връщане от 25.03 в 17:05 т.е. ако сте ходинили наистина @jacksparow, е трябвало да Ви кажат, че е там... но с разпореждане за връщане. Странното е следното 22.03.2016 09:43 пристигнала в офис Варна Левски 11 25.03.2016 17:05 Разпореждане № 4452250 за: връщане на пратката 12 25.03.2016 17:49 натоварена на линия 90050Г (Варна - Варна)
 2. Изключително коректен.Препоръчвам!

 3. Оххх, чудесно мазало Сега: Нека Mihal да докаже че е дал не неговото дъно за ремонт ами това на Георги и ако бъде доказано Георги е редно да възтанови сумата за ремонта.
 4. Моля като има решение на проблема да се напише в темата! Успешна седмица колеги!
 5. От всичко прочетено виждам че Mihal няма как да се свърже директно с Георги! Ако има недурозомение разбира се че клиента ще иска да се свърже директно с продавача а не с Бабата, Чичото, Стринката, Жената ... В крайна сметка ако аз самият нямам начин да си върна загубените пари, също ще пусна "красива" тема Нека проблема се реши приятелски и без това времената са смотани ...
 6. Добре де, тази хронология за какво е нужна? Аз ако трия всеки който се бави с пратката .... за кого е нужно? Все пак ако наистина дъното има проблем е хубаво Жоро да си го вземе обратно без да има проблеми. Той има вариант да си види дали е същото дъно (Сериен номер и т.н.) Недорузомения стават, това са части които са употребявани (при новите също не е гаранция) Да даде телефон за връзка и да се разберат, в бизнеса няма нужда да се влагат чувства!
 7. Помощ за преходник

  Ами реално ще има разлика в зувка, няма да е по зле от вградената карта. Ако слушате с професионален клас стъпало и озвучителни тела, си вземете по-скъпа.
 8. Помощ за преходник

  Здравейте, търсите USB звукова карта. Можете да погледнете във всички сайтове.
 9. Важна промяна във форума

  Има, според мен няма нищо лошо или по скоро ненужно да се напише.
 10. Важна промяна във форума

  Здравейте на всички, какво ще кажете за това: http://forum.laptop.bg/index.php?showtopic=50551
 11. Заглавие на обявата - трябва да има ясно описание /купувате или продавате даден продукт/. Описание: 1. Марка и модел на предлаганият от Вас лаптоп. 2. Допълнителна информация - всичко свързано с предлаганият от Вас продукт /козметични забележки и работно състояние/ 3. Цена /подлежи или не на коментар/ 4. Местоположение 5. Начини за връзка /телефон, имейл или ЛС/ 6. Бартер 7. Окомплектовка 8. Гаранция и към кого 9. Работа с куриер 10. Реални снимки Точки от 1 до 5 са задължителни, останалите биха увеличили шанса за продажба на Вашия лаптоп.
 12. Важна промяна във форума

  В действителност те не се трият, крият се от крайният потребител (модераторският екип ги вижда) Според мен няма смисъл да се флуудва с безсмислени теми, като толкова ви е мъчно да пишете нови теми, направете си темплейт или просто си запишете обявите в един текстови файл.
 13. Важна промяна във форума

  Хрумна ми нова идея която може да е от полза на сайта. Когато някой някъде ти поиска снимки на даден продукт би било добре да се дава линк към обявата в Laptop.bg, а не линк от Pro++++k.com, така ще се спечелят нови посетители в сайта.
 14. Важна промяна във форума

  Според мен веднъж на 24 - 48 часа е ок