Y2K

Приятели
 • Content count

  389
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Неутрален

About Y2K

 • Rank
  Стар потребител
 • Birthday 03/25/85

Contact Methods

 • Лична страница
  http://
 • Skype
  georgiy2k

Profile Information

 • Пол
  Мъж
 • От
  Велико Търново
 • Лаптоп
  Sony Vaio E1511J1EW
 • ОС
  Windows 7
 1. Да споделя, че ми го замени понеже аз те намерих и ти писах Darth_Apple. Ти не възнамеряваше изобщо да се свържеш с мене, защото можеше да го направиш и през новия си ник, но не го направи. Прав си смени ми лаптопа, но това ми коства доста пари и време. И добре, че се съгласи да ми го смениш защото винаги има вариянт две. Така, че хора внимавайте от кого си купувате лаптопи. Колкото и да ви свалят звезди от небето винаги имайте едно на предвид. Пожелавам на коректните продавачи да станат по-коректни, а на не коректните да си има едно напредвид винаги.
 2. Аз спрях да се надявам. Защото изтри всичките си обяви от продавалник, който бяха около 15...
 3. А Davidoff или Dafidoff (от продавалник) е повече от некоректен. Изключи телефона понеже трябва да му върна един не работещ лаптоп. Който при теста в Екон тръгна, но на следващия ден не иска. Разбрахме се да го подмени, но уви. Да си ги харчи парите с кеф. Внимавайте колеги!
 4. Сега сложих windows 7 SP1. За сега се държи перфектно не е правил такива въртели, ще го видя за напред как е.
 5. Пробвай това, аз съм го пробвал и се получава. Но задължително трябва ХП-то да има сата драйвери!
 6. Процесора си е на 4-10-15%, не е от товарене от някоя програма. Никога не съм си оставял ъпдейтите пуснати, и от тях не е. Не е и от AHCI драйвера. Благодаря ви и на двамата за помощта тези дни като остана по свободен ще пробвам с нов прозорец, и ако не се оправи ще пробвам с друг хард.
 7. Благодаря Илиев. Това всичкото го направих още при първото зацикляне. Горе долу в същия ред. Това зацикляне се получава при отворен браузър, скупе и текстов редактор. Антивирусната е аваст. Странното е че това се получава като поработи известно време и тогава просто светва за около 1-2 мин. и зацикля просто и след това се оправя. след 20-30 мин отново светва и пак същото.
 8. Привет, имам acer aspire 5720z и от няколко дена както си работя на него лампичката на харда светва и започва голямото мислене. Примигва от време на време но докато това трае много трудно се пише и отварят страници. Не съм пробвал слагам нова инсталация на прозореца, това ми е крайния вариант защото не мисля, че е от него. Имам антивирусна. Предположенията ми са рам, раздут кондензатор на дъното и хард. Горе долу в този ред мисля да ги тествам, но все пак на някой ако му се е случвало това да сподели. Правих тест за лоши сектори на харда и излезе отрицателен. Отворен съм за предложения и бабини рецепти. P.S. Температурите на хард, процесор и карантия са перфектни.
 9. Ако искаш вярвай :) понякога и така се случва. Кофти, но това е реалността. :D Много зависи от лаптопа и каква е батерията му за този Х на самата нея, това не ти казва че нямаш батерия ами просто че трябва да я замениш. П.С. Пробва ли да я извади и наново да я сложиш?
 10. Какво му е ?

  Ако искаш даже може да го позавиваш :clap: Но температурите пак са ти високи така, че го занеси на сервиз да ти го почистят и занапред използвай някакъв вид подложка ако искаш да го държиш на леглото си. Успех
 11. Има шанс ако му знаеш MAC адреса и по него може да се засече къде е точно но в БГ това не им е практика, по им е лесно да затворят арената и замундата отколкото да се занимават с истински престъпления. P.S. По MAC е възможно да се засече ако след кражбата не са го променили, но с 3 думи НЕ СЕ НАДЯВАЙ. Късмет все пак.
 12. Страхотно видео. Поздравления за интересното видео.
 13. Това изобщо прочете ли го?
 14. HP ProBook 4520S Windows 7 Drivers

  Правилно ме разбираш
 15. HP ProBook 4520S Windows 7 Drivers

  Това което виждаш не са само драйвери ами и управляващи програми за функционалните бутони, захранване и така нататък. Тези който се водят Untilitys или нещо подобно беше не е задължително да ги слагаш. Не съм гледал конкретно за твоя модел но е възможно да има за няколко вида видео карти, мрежови и така нататък. Дърпай смело всичко наред или ако си знаеш устройствата дърпай точно тези който са за твоя. Успех