indri72

Потpебители
 • Content count

  0
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Неутрален

About indri72

 • Rank
  Новорегистриран
 • Birthday 03/30/72

Profile Information

 • Пол
  Мъж
 • От
  Plovdiv
 • Лаптоп
  macbook
 • ОС
  Mac OS
 1. Ппоблема е в контакта на магнитния вал. Незнам какви тонери ползваш. Аз не ползвам универсален за нито една марка касети. Весела Коледа
 2. Чудесно се справят при мен. Знам за проблема , но се оправя.
 3. Ако толкова ви харесват очилата мога да ви ги изпратя.Те съществуват, но за хора които могат да си ги позволят. За съжаление цените на тази марка в БГ са доста надути. Който иска може да си ги поръча от тук. http://www.oakstore.de/oakley-sunglasses/x-metal/juliet/?lang=1&gclid=CJ7qz7H_jq0CFYKJDgodZHNVmA. Лично съм си ги купил от LA за 300$ + допълнителните стъкла 230$. Просто си купих по добри. Съжалявам за вас момчета, но аз си падам по качество. http://www.oakley.com/custom/juliet Цените в САЩ са доста по добри. Айде дайте нещо друго, защото ставате смешни. И благодаря за подсещането да си подновя обявата. И за рекламата също.
 4. Съжалявам , че публикувам тази информация със закъснение. Срока за изпълнение на горе описания ремонт е от 5 дни до 10 дни, поради доста натоварен график.
 5. Имам магазин и сервиз в Пловдив със стотици доволни клиенти, така че тази глупост от горният потребител е напълно неоснователна. Заповядайте и се уверете. Може да попитате господин Ameng за местоположението на сервиза. Доста е старателен в търсачката, сигурно ще успее да намери адреса по телефона.
 6. Колега гледай си бизнеса и не ми казвай колко гаранция да давам.
 7. Повече гаранция при подмяна на дъно за около 200 евро
 8. Симптоми: При опит за стартиране – компютъра “не пали”, но се чува вентилатора. След определено време угасват лампите на корпуса. Образ на екрана липсва, или се появява така наречената черга, след което угасва и др. Ремонта се състои в: Презапояване без сваляне на чипа с професионална станция - 60 лв Презапояване със сваляне на чипа и нанасяне на топчета припой-reballing - 90 лв. Смяна на дефектирал чип - 90 лв. плюс цената на чипа. Гаранция 3 месеца Пловдив За повече информация 0896055844, 032 991011
 9. ACHI то си работи чудесно , но има тънкости които които не идват с машинката.