diomi

Потpебители
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Неутрален

About diomi

 • Rank
  Новорегистриран

Profile Information

 • Лаптоп
  hp compaq nx series
 • ОС
  Windows 7
 1. Качи снимка на инвертора на който си я пробвал, защото при мен и на инвертор на Asus пак не светеше. Не те знам къде ги тестваш. На 5 различни модела лаптопи с 5 различни инвертора не светва. Ти знаеш че матрица при закачане на инвертор трябва да светне, а твоята си стои тъмна и при 5 теста или сигурно сега ще кажеш отново от неща сорта провери си работещите инвертори може и да не работят. Ти сам каза че лампата може и да не свети, е това ако не е дефект. И спри да се изказваш че си приключил с ,,този глупав казус", защо отговаряш тогова. Поне можеш да се извиниш, защото аз съм ощетения, а не да продължаш с твоите необосновани оправдания.
 2. Днес ме завлече с 55 лева за матрица, която не работи. Потребителя xektop е пълен измамник. Поръчах си матрица за HP 510, той ми изпрати матрица, която не й работи лампата след тест на 4 модела лаптопи от марките HP, Dell, Asus и Acer така и не светна, всички лаптопи са с изрядни инвертори и работещи матрици преди това. И имаше изкривен метален корпус на няколко места.
 3. За първото си прав че лампата е изгоряла, иначе инвертора и лентовия кабел работят със старата матрица. Е ако е изгоряла лампата на матрицата е ПЕРФЕКТНА според теб. Оригиналната е 15.4" LP154W01, а ти ми изпращаш 15.4" LP154WX5. Вчера каза че има и 3 месеца гаранция, но така и не си я изпратил. А в еконт при 10 човека опашка ще ме чака някой да я пробвам.
 4. Благодаря на потребителя xektop за дефектната матрица която ми продаде. Ще се радвам да съм последния излъган. Не купувайте от този търговец. Матрицата, която ми продаде не светва, а само е затъмнена, не е от lcd инвертора, тествана в сервиз 100 % дефектна. Ако си купите нещо от него уж има гаранция, а гаранцията свършва до офиса на куриерската фирма, а в сервиз ако се монтира негова матрица не се признава, защото в еконт има камери и там само можел да види за да признае гаранцията (сигурно има достъп до камерите им . Матрицата преди това имаше следи от оваряне като изкривени метални рамки.