telarche

Потpебители
 • Content count

  50
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by telarche


 1. Абсолютно се присъединявам съм към мненията на колегите,но все пак бяха доста красиви и индивидуални като дизайн машинки и "тайно" съжалявам да чуя новината :(

  За дизайна, няма спор. Предполагам че няма да изчезнат, или поне не ми се вярва. Може новите собственици на бранда, да размислят.

  Да не са само за Японския пазар. :)


 2. Деян е прав, цитирам:

  "Администраторите на раздела да се ангажират малко повече с контрола..."

  Твърде много безобразия минават между капките, като чето постовете по- горе. Ако на някой клиентите му не са доволни и от време на време му викат (пък той точно затова се инати), или пък жена му пак не му е пуснала и си мечтае за Анджелина Джоли - не трябва да си го изкарва на другите.

  Моля Богдан да е по- внимателен при оценка на постовете и да взема адекватни мерки. Никой не е венчан за форума, всеки да си носи последствия от действията. И да не забравя, че това е форум на фирма, която има пълното право да провежда СОБСТВЕНА политика.

  Отново пълни глупости. :D

  Деяне

  Пробвано е /това с парите и ъповете / в стрелки.инфо - пълен провал .

  @Гост

  За теб в подробности няма да влизам ( лаик съм - не се занимавам професионално компютри) , но напълно съм съгласен с Жорката - спъни мустанга малко .

  Със здраве

  п.с. Важно е за мен какъв потребител съм , защото имам няколко любими форума и се засягам когато проявят неуважение .

  Има и поне още два проблема които ще възникнат ако въведе политика за заплащане на определени "екстри"

  Първия е че доста потребители ще се разбягат. Българина за съжаление не е свикнал да плаща за WEB съдържание.

  Това много скоро ще се промени, но за момента е рано според мен. Втория проблем е начина на плащане. Масовите практики са две,

  СМС и Банков превод. При СМС -те, знаем какви такси начисляват Мобилните оператори. По този начин една нищожна част от сумата ще отива наистина за форума. При Банковия превод таксата е 2 - 3 лв. Ако трябва да си платя 10 "ъпа" по 0.20 ст. примерно, пак става безсмислено.

  Може би системата на продавалник с закупуването на ваучери за кредити е най удачна. Но и в сегашния и в бъдещия си формат, търговския раздел трябва да има ясни правила. Секции, брой теми, разрешени "ъпвания" и т.н. Всеки е свободен да си тълкува и интерпретира тази тема както иска. valdesbg е прав, става въпрос за уважение. На всички ни е ясно че форума и домейна си имат собственик/ци. Но да не забравяме, че той е това което е, благодарение на потребителите си. Без тях ще е само един домейн. Поздрави на всички. :)

  Само ще спомена, че темата е направена, за да можете да изразите мнение и да се стигне до консенсус относно промените, които ще се наложат във форума с идеята да го нагодим, така че да е удобен за всеки (доколкото това е възможно), а не да се храните един друг. Ние към момента имаме слаб интерес да развиваме раздел борса, още по-малко да печелим от него, защото приоритетите ни са насочени в друга посока. Никой нищо не коментира за предложението ни, един от вас да бъде издигнат като модератор на раздел Борса и да поеме обгрижването му . Така ще имате желаният контрол и фокус над проблемите на форума. След това съвместно с този човек, ще оправим проблемите (като търсачката и рейтинг системата), защото той ще защитава най-добре вашата гледна точка и така форумът ще се промени според вашите нужди.

  Дали сме ви шанс да изкажете мнение, не го пропилявайте с глупости, ако наистина се интересувате от форума!

  Поста излезе заедно с моя. Еми добре. Колеги, предлагайте кандидатури за модератор на раздел борса. Екипа ни чака да се активираме малко. :)


 3. За тебе всичко е пълни глупости. Но това си твои мнения, което не ме интересуват.. Тези, които ме познават са важни, не си ти този, който ще оценява другите. Доколкото си спомням, има оплаквания от тебе, но не целя да те обидя.

  Не всичко. Само твоите "бисери". Върни се и си ги прочети. Не си позволявам да оценявам никой.

  Ти си ръсиш глупостите навсякъде. Няма за какво и как да ме обидиш.


 4. Всъщност, като чета мненията, основния проблем според колегите е липсата на следа от присъствие във форума за минали периоди.

  Едно предложение- отделен рейтинг само за раздел "борса".

  Както се казва - и вълкът сит, и ...абе вие знаете.

  Пълни глупости. Като повечето ти изказвания между другото. Не целя да те обидя. :thumbsup:


 5. И аз 4 години какво съм правил във форума? Лъгал съм, мамил съм, не съм помагал....?

  Като ми махнахте мненията какво се получава? Че аз и "тези, които са за 1 продажба тук."

  сме едно и също?! Как да се ориентира "крайния потребител", както ни забихте всички в един кюп?

  Нещо логиката Ви, май липсва. И две питания имам, ако е удобно......

  Колко често смятате да ни "рестартирате" профилите? Интересно ми е просто?

  И конкретен въпрос към тебе @Joro. Би ли постнал имената на няколко "малки" че и "големи" фирми.

  които "тръгнаха от тук" ? Благодаря. :)


 6. Най-накрая! Красиви лаптопи, но дотам! Висока цена заради логото на капака, изкелефещени матрици, които влагаха в някои модели, трошливи пластмаси, кофти дъна...

  Късно се усетиха даже.

  + 1


 7. Да "изработя" едно мнение и аз. :)

  В този форум винаги съм имал усещането че за всичко са виновни "търговците", какъвто и смисъл да влагате в това понятие.

  Обаче в същото време си давате сметка че без горепосочените, форума ще отиде в забрава. Което е добре. Показва че все пак

  не сте глупави люде. :) Няма да коментирам новата простотия с мненията, колегите преди мен, бяха пределно ясни и изчерпателни.

  Да разгледаме един друг казус. Богдан споменава в по горен пост, че искате да стигнете до повече крайни потребители. Това е много хубаво.

  А задавате ли си въпроса, че самите потребители, може да не искат да стигнете до тях?! Ще направя леко отклонение, и аз искам да стигна до

  Анджелина Джоли, но по непотвърдена до момента информация - тя не иска. :D

  Та така. Да се опитаме да анализираме защо юзера не Ви иска......Сещам се веднага за една причина. Разходката из Вашия форум,

  изисква здрава нервна система, и познания по няколко езика, вкл. и маймуницата. Форума е в пълния смисъл на думата "многоезичен".

  Търсачката, по добре или я махнете, или я преименувайте на "забивачка". На второ четене се натъкваме на друг интересен и уникален

  проблем. А именно часовника. През цялата календарна година, той не е верен. От тука следва че можете да нанесете следните дълбоки поражения

  по крехката психика на горкия юзер:

  1. Може да закъснее за работа. Следователно да го уволнят и да остане без препитание, заради един форум.

  2. Да закъснее за среща с гаджето. Следователно може да бъде зарязан, да изживее силна любовна мъка. Ще изпадне в депресия,

  да се пропие и т.н. /Забележка: Събията от точка 2 биха могли да се случат, също така ако се задейства точка 1./

  3. Заради форума, юзера би могъл да пропусне да си пие хапчетата. Това автоматично ще отприщи като лавина, действията в точки 1 и 2.

  В заключение искам да попитам:

  Какво означава търговец?

  Защо в тази категория попадам аз, който имам 50 обяви да кажем. А този който има 2 не?

  Каква е разликата? Нали търгуваме и двамата? Ще кажете " ти си фирма".

  От къде знаете че съм фирма? А този с двете обяви как ще знаете че няма фирма?

  Форумите които Нено изброи са само малка част от тези които се закопаха сами. Денис пък Ви даде един много логичен съвет в едно изречение:

  Наблегнете на оптимизацията на форума. Не на простотии.

  В заключение. Може да ми занулите каквото искате. Преместете ми темите ако искате в раздел " Народно творчество и художествена самодейност".

  Успех и здраве най вече на всички. :)

  2 people like this

 8. В случая според мен,за да се излезе от ситуацията най-редно е " kkkiko" да върне парите на " depr " , за да покаже че не е искал да го измами.При всички други положения си е чиста проба мошеничество на дребно.От личен опит знам че в такива случай най-добре е да се постъпи така.Когато някой е недоволен,просто връщаш парите и готово - чиста работа.

  Не може да върне парите колега, защото събира за лампа за "ребоулинг машината". Звучи ми като "нож за струг" или "диск за флекс".

  Разбира се за всички тези негови неволи е виновен " depr ", и за това е "запържен" леко. Може да има и други, ама те си траят за сега.


 9. защо като не се занимаваш с части втора употреба търсиш и купуваш такива, щом ти е под достойнството на нас не ни е!

  Има достатъчно магазини за нови части какво правиш в продавалника.

  Всяка част е ценна , дори заради един болт някога може да не можеш да сглобиш лаптоп.

  Добре. И от всички твои "дълбокосмислени" разсъждения и напътствия които сподели с нас, ще обясниш ли все пак защо излъга колегата? Също така ако искаш поясни защо си изтри постове никове и пр. във форума?


 10. Ето, с две три изречения ставаш, конкретен и обективен. Отвратителна работа.

  Съжалявам за машината ти. Нормално е да не искаш да си спомняш, но щом си писал тук,

  обосновавайки се ще помогнеш на други хора. :scare:


 11. Здравейте, на сайта излизат следните данни за контакт:

  Контакти:

  Skype: info_vidirekt , email: info.vidirekt@gmail.com

  Димитрина Никова - Администрация

  Skype: vidirekt , email: vi.it.remarketing@gmail.com , mob: +359 (0) 877 938 301

  Твърде е вероятно колегата pipo да е прав и да си станал жертва на измамник който да няма нищо общо с тази фирма.

  Пробва ли да се свържеш с въпросната "администрация" от формата за контакт?

  От една страна, удобен сценарий, служител измамник, лице измамник уронващо престижа на фирмата видите ли....

  От друга страна, голяма фирма, отдавна на пазара, да се излага за два лаптопа. Имам привлегията да знам какво внася подобна фирма и на какви цени. Повярвайте ми - смешно ниски са.

  Друго което мен поне ме учудва, никой от тази фирма не ползва форума? И не е прочел темата? :)

  Позвъни

  Прати SMS

  Добавяне в Skype

  Необходим е Skype кредитБезплатно по Skype

  Позвъни

  Прати SMS

  Добавяне в Skype

  Необходим е Skype кредитБезплатно по Skype


 12. Колеги имайте в предвит и този лъжец от въпросната фирма със "гръмкото" име - "Ви Директ ООД ИТ Ремаркетинг"-

  Ви Директ ИТ Ремаркетинг ООД. | Бургас 8000, ул.Александър Стамболийски 23 | МОЛ:Димитрина Никова | VAT: BG201684681Tel.:0877 93 83 01

  Тези ми пращат на майла и по скайпа разни оферти за лаптопи,на 29.10.12 си харесх 2 бр. и поръчах по куриер,мошеника вика ако искаш по добре по банка за да не товарим куриера ,викам няма проблем ,той ми прати фактура аз преведох парите и зачаках след 1-2 дена лаптопите ......мина седмица ,пиша му какво става ,докъде я докара но никой не ми отговаря,обади ми се след 5-6 дена вика аз имах проблеми с колата незнам си какво ще ти ги пратя след 1-2 дена ,от тия 1-2 дена вече минаха 2 седмици,не отговаря нито на тел-а,нито по скайпа.Сега съм пуснал жалба до икономическа полиция до защита на потребителите и отделно адвоката подготвя дело за измама.А и Бургас не е толкова голям,че да се скрие.

  Ъпвам темата за да се чете....И мен ме заливат с Имейли......А я виж какъв бил случая....Боклуци.

  Щом и големите фирми, почнаха с измамите на дребно.....Жалко!