telarche

Потpебители
 • Content count

  50
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

55 Доверен

About telarche

 • Rank
  Редовен потребител
 • Birthday 01/12/74

Profile Information

 • Пол
  Мъж
 • ОС
  ---
 1. Въпрос

  Слагай смело.
 2. Ползвам 120 GB - вия вариант на модела, и съм много доволен.
 3. Важна промяна във форума

  Спора ми е много интересен, но нямам достъп до темата от линка. Нека който има, да разправя после какво е станало. Иначе с нетърпение очаквам избора на "нов/и модератор/и за Борса".
 4. За дизайна, няма спор. Предполагам че няма да изчезнат, или поне не ми се вярва. Може новите собственици на бранда, да размислят. Да не са само за Японския пазар.
 5. Да. Така е. Но човека е написал - иска да е бял. Аз също харесвам белия цвят. Ако не държиш на видеокартата, Тошибата не е лоша за тези пари.
 6. Важна промяна във форума

  И сега тези данни ги има в подписите на всички сериозни колеги. Не вярвам някой да е против, да станат задължителни.
 7. Важна промяна във форума

  Отново пълни глупости. Има и поне още два проблема които ще възникнат ако въведе политика за заплащане на определени "екстри" Първия е че доста потребители ще се разбягат. Българина за съжаление не е свикнал да плаща за WEB съдържание. Това много скоро ще се промени, но за момента е рано според мен. Втория проблем е начина на плащане. Масовите практики са две, СМС и Банков превод. При СМС -те, знаем какви такси начисляват Мобилните оператори. По този начин една нищожна част от сумата ще отива наистина за форума. При Банковия превод таксата е 2 - 3 лв. Ако трябва да си платя 10 "ъпа" по 0.20 ст. примерно, пак става безсмислено. Може би системата на продавалник с закупуването на ваучери за кредити е най удачна. Но и в сегашния и в бъдещия си формат, търговския раздел трябва да има ясни правила. Секции, брой теми, разрешени "ъпвания" и т.н. Всеки е свободен да си тълкува и интерпретира тази тема както иска. valdesbg е прав, става въпрос за уважение. На всички ни е ясно че форума и домейна си имат собственик/ци. Но да не забравяме, че той е това което е, благодарение на потребителите си. Без тях ще е само един домейн. Поздрави на всички. Поста излезе заедно с моя. Еми добре. Колеги, предлагайте кандидатури за модератор на раздел борса. Екипа ни чака да се активираме малко.
 8. Важна промяна във форума

  Не всичко. Само твоите "бисери". Върни се и си ги прочети. Не си позволявам да оценявам никой. Ти си ръсиш глупостите навсякъде. Няма за какво и как да ме обидиш.
 9. Важна промяна във форума

  Пълни глупости. Като повечето ти изказвания между другото. Не целя да те обидя.
 10. Важна промяна във форума

  И аз 4 години какво съм правил във форума? Лъгал съм, мамил съм, не съм помагал....? Като ми махнахте мненията какво се получава? Че аз и "тези, които са за 1 продажба тук." сме едно и също?! Как да се ориентира "крайния потребител", както ни забихте всички в един кюп? Нещо логиката Ви, май липсва. И две питания имам, ако е удобно...... Колко често смятате да ни "рестартирате" профилите? Интересно ми е просто? И конкретен въпрос към тебе @Joro. Би ли постнал имената на няколко "малки" че и "големи" фирми. които "тръгнаха от тук" ? Благодаря.
 11. Важна промяна във форума

  Да "изработя" едно мнение и аз. В този форум винаги съм имал усещането че за всичко са виновни "търговците", какъвто и смисъл да влагате в това понятие. Обаче в същото време си давате сметка че без горепосочените, форума ще отиде в забрава. Което е добре. Показва че все пак не сте глупави люде. Няма да коментирам новата простотия с мненията, колегите преди мен, бяха пределно ясни и изчерпателни. Да разгледаме един друг казус. Богдан споменава в по горен пост, че искате да стигнете до повече крайни потребители. Това е много хубаво. А задавате ли си въпроса, че самите потребители, може да не искат да стигнете до тях?! Ще направя леко отклонение, и аз искам да стигна до Анджелина Джоли, но по непотвърдена до момента информация - тя не иска. Та така. Да се опитаме да анализираме защо юзера не Ви иска......Сещам се веднага за една причина. Разходката из Вашия форум, изисква здрава нервна система, и познания по няколко езика, вкл. и маймуницата. Форума е в пълния смисъл на думата "многоезичен". Търсачката, по добре или я махнете, или я преименувайте на "забивачка". На второ четене се натъкваме на друг интересен и уникален проблем. А именно часовника. През цялата календарна година, той не е верен. От тука следва че можете да нанесете следните дълбоки поражения по крехката психика на горкия юзер: 1. Може да закъснее за работа. Следователно да го уволнят и да остане без препитание, заради един форум. 2. Да закъснее за среща с гаджето. Следователно може да бъде зарязан, да изживее силна любовна мъка. Ще изпадне в депресия, да се пропие и т.н. /Забележка: Събията от точка 2 биха могли да се случат, също така ако се задейства точка 1./ 3. Заради форума, юзера би могъл да пропусне да си пие хапчетата. Това автоматично ще отприщи като лавина, действията в точки 1 и 2. В заключение искам да попитам: Какво означава търговец? Защо в тази категория попадам аз, който имам 50 обяви да кажем. А този който има 2 не? Каква е разликата? Нали търгуваме и двамата? Ще кажете " ти си фирма". От къде знаете че съм фирма? А този с двете обяви как ще знаете че няма фирма? Форумите които Нено изброи са само малка част от тези които се закопаха сами. Денис пък Ви даде един много логичен съвет в едно изречение: Наблегнете на оптимизацията на форума. Не на простотии. В заключение. Може да ми занулите каквото искате. Преместете ми темите ако искате в раздел " Народно творчество и художествена самодейност". Успех и здраве най вече на всички.
 12. Не може да върне парите колега, защото събира за лампа за "ребоулинг машината". Звучи ми като "нож за струг" или "диск за флекс". Разбира се за всички тези негови неволи е виновен " depr ", и за това е "запържен" леко. Може да има и други, ама те си траят за сега.
 13. Добре. И от всички твои "дълбокосмислени" разсъждения и напътствия които сподели с нас, ще обясниш ли все пак защо излъга колегата? Също така ако искаш поясни защо си изтри постове никове и пр. във форума?
 14. Ето, с две три изречения ставаш, конкретен и обективен. Отвратителна работа. Съжалявам за машината ти. Нормално е да не искаш да си спомняш, но щом си писал тук, обосновавайки се ще помогнеш на други хора.