FireBug

Потpебители
 • Content count

  57
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Неутрален

About FireBug

 • Rank
  Редовен потребител
 • Birthday 03/06/78

Contact Methods

 • Лична страница
  http://www.firebug.hit.bg

Profile Information

 • Пол
  Мъж
 • От
  Стара Загора
 • Лаптоп
  Sony
 • ОС
  Linux
 1. Че от кога ВюПойнт са гаранционен сервиз на Lenovo.? До колкото знам гаранционните сервизи ги пише на http://support.lenovo.com/bg/bg/contactus/findaprovider/service-provider-list?countrycode=bg Отделно е, че има и Call Center за България и може да се провери всяка една машина по сериен номер гаранционна ли е или не!!!
 2. Ето малко помощ кае ти гърми : http://aumha.org/a/stop.htm
 3. L 300 e уникален модел Има още малко цифри и букви след "300" сподели и тях.
 4. Здравей, пробвай с тази програмка от тук: http://zamunda.net/details.php?id=307650&hit=1 Driver Genius е изключително полезен софтуер за backup на драйвърите, инсталирани на вашия компютър. С негова помощ ще можете да възстановявате, обновявате и премахвате избрани драйвъри от система си, да диагностицирате проблеми, свързани с хардуера или конфликти с драйвърите. Приложението спестява много време при преинсталация на операционната система, а също бихте могли да си спестите и разходките по сайтовете на различните производители на хардуер и така да избегнете нуждата от ръчно обновяване на драйверите за всеки компонент. Това е така, защото продуктът предлага опция за автоматична проверка за по-нови драйвери в мрежата. В случай че такива бъдат открити, Driver Genius тутакси ще ви уведоми за това и по желание ще обнови драйверите ви с най-новата им версия. Инсталация 1. Инсталирайте програмата 2. Използвайте серийния номер за да регистрирате 3. ENJOY Изисквания Windows 98/98SE/ME/2000/XP/2003/Vista/XP x64/Server 2003 x64/Vista x64/Windows 7/Windows 7 x64/Windows Server 2008/Windows server 2008 x64 Официален сайт: http://www.driver-soft.com/
 5. И реше да се обадиш? Което ни кара да се съмняваме колко си "компетентен" по темите в които пишеш.
 6. "god_15" ти май наистина нечетеш а само пишеш и трупаш постове! Все се чудя коя игра ще ми педложиш за MAC? и по какво си приличат Apple и Dell, че тръгна да ги сравняваш? Поздрави колега опс забеавих "
 7. интересно kакво ли прави тогава тази тема в раздел "ubuntu" щом не говорим за Linux тук?
 8. колегата " god_15" пише за щяло и нещяло и от този пост се разбира колко неща са му много далечни (нищо лично ),но се намира на приказка А сега още малко полезни команди от мен : top Командата top извежда динамичен списък на всички текущи процеси в реално време. По подразбиране списъка се обновява на всеки 5 секунди и подрежда задачите по натовареност на процесора (“най-тежките” задачи са най-отгоре). Командата поддържа някои полезни бързи клавиши: -t: включва и изключва общата информация за системата (общ брой процеси, само активни, спрени, зомбита и др.) -m: включва и изключва информация за разхода на памет -A: подрежда списъка по топ консуматори на системни ресурси (особено полезно, когато трябва бързо да се установят или изключат най-тежките задачи) -f: извежда конфигурационен екран за настройване на специфични характеристики, като ID на процес, име на потребител, приоритет и статут на задача и т.н. -z: включва и изключва цветова гама -k: стартира командата kill vmstat С командата vmstat се дава информация за процесите, използването на паметта и swap файловете, блокирани IO, активност на процесора и др. Командата поддържа допълнителни опции, някои от които са: -V: номер на версията -a: извежда статистики за активните/некативните страници на паметта -d: статистика за дисковете -D: таблица на дисковете -s: принтира таблицата на виртуалната памет -m: информация за slab разпределението на паметта и команда w Тази команда дава информация за потребителите, които са логнати в системата, както и процесите, които ползват или са стартирали. Опциите, с които може да се използва w са: [*]-l: пълен списък на информацията (стандартен режим) [*]-s: съкратен списък [*]-V: номер на версията [*]-u: игнорира потребителското ID на даден процес (uid) [*]-h: пропуска началният хедър
 9. SONY или TOSHIBA

  Ехааа ... кои сайтове четеш колега? щото аз съм на друго мнение: http://www.plesio.bg...k-p-291068.html ; http://portege.toshi...tege-z830-10-r/ Пък и VAIO-то май е с по-добър дисплей от Toshiba.
 10. А има и по-лесен начин наречен "Partition Magic" 1) Намираш, инсталираш и стартираш Partition Magic. 2) Кликаш с десния бутон върху С: и избираш Resize / Move. 3) В поле Free Space Before пишеш желаното количество място, което ще отцепиш от С: ще добавиш после към D:. Можеш да използваш и следната стрелка ако ти е по-удобно: 4) Потвърждаваш с OK. Появява се място със сив цвят - Unallocated. 5) Кликаш с десния бутон върху C: и избираш Resize / Move. 6) В полето Free Space After променяш стойността на 0 или използваш горната дясна стрелка стрелка (противоположната на тази на картинката) и завлачваш границата максимално вдясно. 7) Потвърждаваш с OK. Екранът преначислява промените, а долу вляво се има списък с 3 задачи за изпълнение. Още нищо не е пипано по харда и така ще остане докато не натиснеш бутона Apply. С други думи... 8) Когато си готов, натискаш бутона Apply и чакаш. Важно: ако дял С: ти е доста обемен и пълен, ще отнеме доста време, докато премести цялата информация.
 11. Мдамм Плати си Нета!!!
 12. А колко е лесно стига да попиташ Google.com. http://support.dell.com/support/downloads/index.aspx?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&~ck=mn
 13. "фабричният е Home Premium - доста орязана версия. Намери си Professional" аз май съм "тъп а?" и как точно***** да не си лиценза? при положение,че е с Home Premium а ти го караш да сложи Professional? може ли да ми кажеш каква е разликата ? и какво ще му помогне ,a защо да не качи Ultimate ?
 14. Дисплейте на Сони са най-добрите !!! За справка google.bg
 15. FREEDOS

  що не пробваш 1-во да пишеш на БГ. а след това влез в BIOS -> BOOT и избери CD- у-то да е първо!!