fallangel

Потpебители
 • Content count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-10 Отрицателна

About fallangel

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Пол
  Мъж
 • От
  Бургас
 • Лаптоп
  Acer Aspire 7750G
 • ОС
  Windows 7

Contact Methods

 • Skype
  yaniatanasov
 1. Въпрос за aspire 7750G

  Да изчакам ли да направиш тестове или да рискувам? Всъщност не ми се рискува ще чакам
 2. Въпрос за aspire 7750G

  Ами няма промяна, сложих 1.21, няма промяна в биос менюто, драйвера все още не може да се инсталира и видео картата пак не се показва никъде. Явно ще трябва някой модифициран биос, ама нещо не съм навит много, да не ми прецака лаптопа. Ще си помисля, даже смятъм да пиша на acer да видя ти какво ще кажат, много тъпо така как ще ми е забранена картата
 3. Въпрос за aspire 7750G

  В сегашния биос няма нищо което да позволява барникане по видеото, биоса е версия 1.4 а след него има доста нови версии, Но не пишат какви подобрения имат, просто биос 1.21(това е последната версия) И не знам какъв да сложа.
 4. Въпрос за aspire 7750G

  Деинсталирах драйверите на ати, изтеглих от сайта на acer изтеглих VGA_Intel_8.15.10.2342_W7x64 само тези имаше. Като стартирам инсталацията ми дава следното: Error: This computer does not meet the minimum requirements for installing the software. Може би това не са драйверите, но на сайта нямаше други, а не знам какви да търся? Изтеглих и тези драйвери Intel® HD Graphics Driver for Windows 7* and Windows 8* 64 но пак ми дава същата грешка.
 5. Въпрос за aspire 7750G

  Не ми дава никъде грешка, и в Device Manager-а не се вижда тази вградена карта. Единствено в Еверест-а я видях при това съвсем случайно. В биоса не съм се ровил , но май ще погледна да няма някаква настройка за това. Снимка от Device Menager-a: https://lh4.googleusercontent.com/-aN6a3ZyQ8fQ/UQ_OZCyk0qI/AAAAAAAABYk/Ry0sDldxO84/s1140/device+menager.png Едит: Рових се в биоса но там няма никакви настройки свързани с видеото.
 6. Здравейте, имам питане свързано с този лаптоп и по точно вграденото видео. Лаптопа е с: CPU i5-2430M Външно видео AMD Radeon HD6850M 4GB Ram и така нататък... Според Еверест имам Вградено видео Intel Video Graphics Controller. Опитах се да сложа някакви драйвери но не става.А доколкото съм запознат вграденото видео се ползва за нормална експлоатация ровене в интернет и тем подобни не изискващи мощна видео карта с цел пестене на енергия. Въпроса ми е как да си сложа драйвери за да заработи това видео, или възможно ли е изобщо да се подкара, да не би да е заключено(забранено) по някакъв начин? Снимката от Еверест: https://lh6.googleusercontent.com/-J3OgNOd6AuY/T6-R1hCGA9I/AAAAAAAABCg/_m4E6zTsLeU/s1140/Untitled1.bmp
 7. Замери си всичките контакти с един фазомер плюс, минус, фаза преди да ти е изгорял лаптопа. Ако са добре, закарай лаптопа в сервиза, със зарядното.
 8. Fujitsu Simens Amilo li 3910

  Единственото впечатляващо нещо в него е огромния дисплей , всичко останало е в рамките на нормалното. Колегата говори за много ъпгрейди, учуден съм !!!! Виждам само процесор и рам, който и в това си състояние ще вършат добра работа. Видео картата е вградена, язък за големия дисплей няма да можеш да се кефиш на яки игри . Това е моето мнение лаптопа е добър и цената мисля че е ниска за такава машина.
 9. ОЩЕ Ram-Fujitsu Siemens Amilo m1450

  Аз пък не разбрах как на 1 слот ще е сложил 768MB !! Лаптопа си е с 2 слота, поддържа до 2GB DDR2 533. Също така можеш и да потърсиш по добър процесор, това са поддържаните процесори: Pentium M 725A (1.60 GHz) / 400MHz Pentium M 740 (1.73 GHz) / 533MHz Pentium M 750 (1.86 GHz) / 533MHz Pentium M 760 (2.00 GHz) / 533MHz Pentium M 770 (2.13 GHz) / 533 MHz
 10. Samsung NC10 WiFi

  Здравейте, имам проблем с wifi на моя нетбук. Проблема е че не открива мрежи, пробвах с няколко различни драйвера но без ефект. Дали картата е скапана или проблема си е от драйверите. Ако може някой да ми даде работещи драйвери за да ги пробвам и тях. В момента ползвам външно usb wifi с него нямам проблеми, но ми се иска да ползвам вграденото. Забравих да напиша каква е картата ми: Atheros AR5007EG Едит: Проблема е решен, оказа се че картата е скапана нещо. Смених я и всичко се оправи.
 11. Asus K50IJ с вградена 2 GB RAM?

  По добре си остави рамта а смени операционната система, сложи win7 64bit и ще ги видиш всичките 4GB рам. А относно вградената рам, аз лично не съм виждал лапроп с вградена рам, но това не означава че няма. На моя Asus едната плочка е отдолу където са харда и батерията, а втората плочка ми е под клавиатурата. Надявам се да съм бил полезен
 12. Първо освобождаваш място от някой дял. Тоест правиш му ресайз, като му намаляш размера, после му даваш потвърждение(едно флагче в лентата най отгоре). След като завърши процедурата и се рестартира, ще ти остане unallocated пространство и чак тогава ще можеш да направиш нов дял от това място.
 13. Да възможно, аз ползвам Acronis Disk Director Suite Лесна е за ползване и е доста надежда. По принцип дяла на Прозореца не е много добре да се пипа, защото има известен риск, само веднъж ми се е случвало да се прецака след оразмеряване.
 14. wireless

  Може би нямаш правилния драйвер и за това индикатора ти свети постоянно. Сложи си един еверест и виж каква точно ти е wifi картат и потърси драйвер за нея.
 15. wireless

  Натискаш копчето и готово