batgosho

Потpебители
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by batgosho


 1. Намокри го и без да е включен изобщо,ефекта е пак същия,не говорим за окъсяване,дънната платка я виждаш като един лист,а в същност са няколко нива/2,3/,влагата и солите в нея малко по-малко се всмукват между пластовете,много рядко това остава без последици.Най- вероятно след известно време ще ти откаже нещо друго...

  Дрън дрън ярина. От колегите които могат да решат проблема, най близко ти е Павел от Мад Иновейшънс Варна.. Форум - лаптоп не ремонтира.


 2. Да разбира се свалих батерията и зарядното веднага. Техника каза че лаптопа е разтлобен на съставни части за да съхне но матрицата била на 30% мокра. Дали ще изсъхне?

  Със сигурност всичко изсъхва :) Дали ще работи е друга бира. Със форуми и есемеси лаптопи не се ремонтират. Дано "техника" е читав!


 3. Имам две дъна на LG LS50 на които не работят USB.-тата. Дали могат да се оправят?

  Двата лаптопа вече са със сменени мостове + таблета също вече работи.

  Член на международната асоциация на сервизните центрове!

  http://burgas.ascnb1.ru/


 4. Научи се да четеш внимателно.

  недей през редовете. Личи си че искаш нещо да ми кажеш така че давай.

  Явно си поредният много опитен "ремонтьор на лаптопи" от Бургас

  Е няма нужда да ти отговарям.


 5. На дъното на лаптопа всичко е стабилизации на напрежение и логически елементи.Винаги проблемът е в стабилизациите.Обичновено имат един СМД кондензатор на входа на стабилизацията и един на изхода те са с по-голям размер от останалите. Те се премерват. Тъй като са на един клон всички ще ти дават късо. Хватката е да разбереш кой от всичките е и да го отстраниш, няма смисъл да го подменяш Пък ако ти се занимава си го подменяш, какъвто и да сложиш ще свърши работа. Ако не сложиш някакъв кондензатор, ако има голяма разлика между напреженията на входа и на изхода , може стабилизацията да се понагрява малко повече, но не е болка за умиране. Има вариант в който включваш лаптопа и проверяваш , кой елемент се нагрява повече. Там е късото ....

  Бах мааму, ти разби всичко детско в мен. Пък аз си мислех че чувам петела много.


 6. Лаптопа е toshiba satellite l300 1-ak дъното е FOXCONN ML1-H94V-0. Търсих по интернет магазините но нищо не намирам. Дъното няма видими следи от птогаряне, надути кондензатори и т.н. но пак няма никакви признаци на живот... има ли шанс да се поправи?

  Има разбира се.