bgeorgiev

Потpебители
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Неутрален

About bgeorgiev

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Пол
  Мъж
 • От
  Vidin
 • Лаптоп
  LENOVO
 • ОС
  Windows 7
 1. Някой може ли да каже програма , с която да се направят настройки за включване на лаптопа при отваряне? Преди имах Тошиба и си имаше такава програма ама на Тошиба , сега съм с Леново и мога да нагласям само какво да прави при затваряне какво да прави , а не и при отваряне.
 2. Въпрос за РАМ

  Ок благодаря за бързите отговори
 3. Въпрос за РАМ

  Добре де имам още един лаптоп с 32 битов Уиндоус и с 4 Гб Рам и пак ми показва около 3 използваема. А тук като вляза в ресурс монитор ми показва 5080 Мб хардуерно резервирана памет
 4. Въпрос за РАМ

  Имам Lenovo с 8 Gb РАМ , но ми показва ,че използваемата е само 3,04 Gb , та въпроса ми е къде е останалата памет дали е повредена или е нещо по настройките. Лаптопа е с вградено видео , ако това има значение.
 5. Проблем с ASUS F5N

  OK 10X
 6. Проблем с ASUS F5N

  От къде мога да купя ново дъно?
 7. Проблем с ASUS F5N

  Благодаря ! Колко горе-долу ще струва
 8. Здравейте ,имам следния проблем. Лаптопа въобще не пали. Като натисна POWER бутона за около 3-4 секунди светва захранването и харда и веднага се изключва. Изобщо не стига до BIOS. Преди около 1 месец ми направи впечатление че докато зарежда Уиндоус логото трепти много, но после това изчезна. Два дни преди да се прецака лаптопа процесора вдигна към 90 градуса , но после си работи нормално. Въднъж докато се опитвах да го пусна му извадих CD-то и се опита да започне да зарежда Уиндоус , но пак умря. Дали ще може да се оправи?
 9. Здравейте ,имам следния проблем. Лаптопа въобще не пали. Като натисна POWER бутона за около 3-4 секунди светва захранването и харда и веднага се изключва. Изобщо не стига до BIOS. Преди около 1 месец ми направи впечатление че докато зарежда Уиндоус логото трепти много, но после това изчезна. Два дни преди да се прецака лаптопа процесора вдигна към 90 градуса , но после си работи нормално. Въднъж докато се опитвах да го пусна му извадих CD-то и се опита да започне да зарежда Уиндоус , но пак умря. Дали ще може да се оправи?