clockerman

Потpебители
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Положителна

About clockerman

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 01/01/71

Contact Methods

 • Лична страница
  http://www.saveourearth.co.uk/soe_index.php

Profile Information

 • Пол
  Мъж
 • От
  BG
 • Интереси
  Help Save Our Earth
  http://www.saveourearth.co.uk/soe_index.php
 • Лаптоп
  HP
 • ОС
  Windows 7
 1. hp 2000 wireless LAN Controller drivers

  добавям още полезни неща: http://h30434.www3.hp.com/t5/Other-Notebook-PC-Questions/network-adapter-driver-for-HP-2000-2b49wm/td-p/2447635
 2. Hp 655 проблем

  и аз потвърждавам мнението на колегата по горе, че това определено е от недостиг на рам памет особенно при Уин 7
 3. hp 2000 drivers предлагам така трудно открития драйвер намерен след много търсене и инсталиране на различни видове wireless драйвери. дано да е в помощ на някого...че като се сложи това всичко друго с нет лесно се намира. http://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp63501-64000/sp63802.exe качил съм го и тук http://dox.bg/files/dw?a=7960884915
 4. никога вече HP

  Всички знаем лошата слава на Павилионите, но въпреки това ,всичко е и до късмет , като цяло колегите са дали доста решени,я ninex също ти го каза за ОЕМ версията. така че НР като бранд нямат вина за твоята случка, именно и за това го има гаранционното обслужване. Въпреки че аз харесвам по екзотични марки , не бих казал че НР е лоша такава.
 5. Подложка за лаптоп

  да температурите ти са съвсем нормални. А като се има предвид че и машината ти е нова....след 6-8месеца положението може и да е по зле от сега и затова трябва да помислиш за напред. Иначе определено подложката е за препоръчване , въпреки че производителя е предвидил лаптопа да се натоварва до определен температурен режим и той да е нормален за твоята машина.Както и да се работи и ползва компа без помощни охлаждащи средства. Но определено съвета ми е да си вземеш, ще има полза. Успех.
 6. asus

  с каква операционна си?
 7. Напълно съм съгласен даже може да захранва и други енергопотребители...само че със запален двигател.
 8. все пак кой е лаптопа и каква е картата че линка не работи?
 9. NVidia8600м или 8400м ако пасват защо не сложиш и двете карти се намират на добра цена и са колкото твоята.Особенно 8600гт е и доста по мощна.
 10. моите температури на проца -76' а на видеото е 92-93'С това са главно в игри иначе са малко по слаби , щом на мен ми се струват ок въпреки че не са особнно ниски занчи нямаш проблем ....Но колкото повече се почиства толкова по добре.
 11. наистина 50+ градуса за ХДД са малко в повече, но не чак толкова прекалено! В повечето случеи температурата е в порадъка на 42-45'С поне моя седи постоянно в тези граници. Възможно е както каза колегата Overdrive да не се охлажда достатъчно и затова да държи такива температури. ако си спомняш стрия ХДД как се държал в може да си прецениш макар и относително.
 12. Hubble Space Telescope