mish

Потpебители
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Неутрален

About mish

 • Rank
  Новорегистриран

Profile Information

 • Лаптоп
  acer
 • ОС
  Windows XP
 1. проблем с aspire 5738Z

  Ееее браво поне тебе няма да мисля, един да се похвали (тук всички се оплакват).
 2. проблем с aspire 5738Z

  Да и аз се замислих за преинсталиране, но последно време лапеца работи нормално можеби затова че не го изгасям а само го приспивам. Но сега се получава нещо друго, винаги трябва да затварям mTorrent преди приспиване, иначе след като го пусна самата програма ми дава грешка. Немога да разбера от какво е това.?
 3. проблем с aspire 5738Z

  Не такава добавка не съм инсталирал, може със уиндоуса да са я инсталирали(лаптопа го вземах празен). Мога ли да разбера да ли има такава? А това за бутана него знаех. Балгодаря.
 4. проблем с aspire 5738Z

  Хайде някой да сподели имал ли е такъв проблем, от какво може да се получи това нещо. Лаптопа блокирва при изключване или успиване и се налага да вадя батерията иначе не изгася, не винаги го прави но е проблем. Дали лапеца е повреден или уиндоуса. :blink:
 5. проблем с aspire 5738Z

  Да повтаря се през един или два дни. Не съм на ясно но, може ли да е от това че го пущам сутринта и го изгасям вечер късно-топъл и вентилаторите въртят дори клавишите от горе леко греят. Изобщо трябва ли да грее и когато го пипнеш с рака трябва ли да е топъл от доло.? Благодаря.
 6. Аз мислех че като си купя нов лапец всичко ще бъде добре, но ето и първият проблем: След работа изключвам уиндоуса и преди да изгасне лапеца се чува едно изщракване и всичко е нормално, но последно време уиндоуса ми засича в последният момент и не изка да изгася, налага се да вадя батерията за да го спра. Лаптопа е закупен преди 15дни. Аз ли бъркам неще или лапеца е повреден. Това е ОС-WindowsXP,Professional 2002g Service Pack 3 Благодаря.